Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Serwer OFF.

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

Siema da rade wrzucic clienta na inny hosting bo na 1 mam albo limit albo prawa autorskie a na 2 to juz wgl nie wiem o co chodzi ...? ;)

@EDIT

Juz sie pobiera tylko ... po 100kb/s i bedzie sie pobieralo 3h a przy 1,0gb ile ma ten client to sciaga sie srednio 30 min. 8S

00381637475378013724.png
Opublikowano

Siema da rade wrzucic clienta na inny hosting bo na 1 mam albo limit albo prawa autorskie a na 2 to juz wgl nie wiem o co chodzi ...? ;)

@EDIT

Juz sie pobiera tylko ... po 100kb/s i bedzie sie pobieralo 3h a przy 1,0gb ile ma ten client to sciaga sie srednio 30 min. 8S

@da radę, niebawem wrzucimy

Zaq przecież grałeś na naszym serwerze już, jak był pod nazwą WymiataczeMT2.

Wystarczy, że wkleisz nowego launchera do klienta i wejdziesz na serwer.

synganampc.jpg

,,Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.'' ~ Winston Churchill

Opublikowano

@da radę, niebawem wrzucimy

Zaq przecież grałeś na naszym serwerze już, jak był pod nazwą WymiataczeMT2.

Wystarczy, że wkleisz nowego launchera do klienta i wejdziesz na serwer.

No wlasnie pobierajac dopiero sie skaplem ze wystarczy wkleic launchera do klienta.Juz wszystko dziala jak cos :):D
00381637475378013724.png
Opublikowano

Rykox kolejny ale chyba choć troche edytowany atmosfera jest super polecam pomimo gotowych plikow

Opublikowano

Wbije napewno :)

Polecam serva miła atmosfera

Pozdro :)

"Muzyka jest tylko muzyką a idioci to kur*a idioci "

Jeśli lubisz moje posty daj Lajka ;]

Opublikowano

Zagram, ale jedno pytanie. Co to k**wa drui Xen** ? :P

Nie.

To jest kopia HelionMt2

To nie jest niczego kopia kolego, serwer stawiany na gotowych plikach, ale edytowany i naprawiany przez nas a nie żadna kopia.

a sieci moge prosic? bo nie zauwazylem ;>

Na początku prezentacji masz, pod łączem.

BestPlayMT2-1
od 1 do 20

synganampc.jpg

Opublikowano

Zagrałbym, jakby raty były by 1000% zwiększ do 1000% i zagram na pewno! exp i drop zmień na 1000% yang zostaw, bo sztabki.

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Serwer słaby. Okropne lagi :) Brak kasy na ulepszanie. Jedyne co dropi to bryłki od 90 lvl po 500kk...

Brak kasy podczas expa. Brak 3 ręki która jest w IS do założenia na postać... Prezka słaba. Nie polecam:)

Opublikowano

Ehh.. Wymiatacze v2?... Zmień te bronie by można było robić epiki z broni na 65 lvl i myślę że więcej osób to przyciągnie :)

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...