Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pare pytan odnosnie Battlefield Play4Free

Kicaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

1. Chcialbym sie spytac jak juz napisalem w jednym poscie czy jest mozliwosc podmiany plikow tak jak w artmoney. Jesli tak to chcialbym sie spytac gdzie dane pliki moga sie znajdowac lub jakie to pliki :) .

2. Celnosc broni czy istnieje moze jakis fix czy cos co moze polepszyc statystyki broni ?

3. Jak mozna uniknac bana czyli czy mozna jakos sie zorientowac latwo kiedy jest admin lub cos w tym stylu ?

4. Istnieje teraz jakis bug / trainer do latwiejszego zarabiania expa / kasy ?

5. Oraz ostatnie juz pytanie czy istnieja jakies modyfikacje gry czyli jakies mody polepszajace grafike itp.

Opublikowano

1. Nawet jak coś zmodyfikujesz to kicknie cię PB

2. Możesz użyć tylko dodatków i ewentualnie hacka

3. na serwerze z administracja online statspaddując nie pograsz, bo itak prawdpodobnie cię kickną lub zbanują

4 Chyba nie ma

5 Prawdpodobnie nie

Twój zestaw pytań to "Grać i mieć zasady w ****"

461151420292002410470.png
Opublikowano

nawet jak admin serva jest na servie to zazwyczaj gówno robi....

admin online (nick....)

(nick) shotgun! spas- 12!

cisza ....

szkoda że nie ma fajnego serva gdzie admin ogarnia .... a polskie nie ogarniają... ;/

YAY

Opublikowano

heh poprostu nudzi mi sie a w takie gry nie za bardzo mi sie angazowac gdyz brak na takie rzeczy czasu wiec jesli macie jakies pomysly piszcie oraz czy istnieje jakis scrackowany pb (prosze o nie odpowiadanie jesli sie nie wie itp).

Opublikowano

Czy ty wiesz co to pb? Nie ma czegoś takiego.

1. Próbowałem coś tym zrobić ale nie umiem więc ci nie pomoge

2. Tylko hack

3. Admin banuje na serwie a pb jest zawsze na większości serwerów i to ono ci daje bana na wszystko na zawsze.

4. Hack (aimbot) lub ktoś z innego teamu w heli na b na drago valley i ty w apc

5. Za modyfikacje gry pb daje bana, a co do tych modyfikacji to widziałem coś że jesteś zombie ale nie widziałem downloadu.

Opublikowano

Ja sie bawiłem ten artmoney i m83a3 zamieniałem na m95 to znaczy w grze miałem opisz m82a3 a m95 strzelałem

Trząsnij jakiś poradnik z tym artmoney ;D

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Trząsnij jakiś poradnik z tym artmoney ;D

ja wpisałem m83a3 i wyszukało mi kilka tych linijek i zmieniłem na m95 i coś sie ruszyło na jakiś czas. Trzeba by kiedyś pokombinować w dwójkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...