Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Sygnatura i Tapeta roku

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Jaki jest w ogóle sens ustalania tematyki? Niektórych ludzi może określona tematyka ograniczać a do wybrania mamy przecież najlepszą wizualnie sygnaturę. Proszę, przemyślcie to :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Gry komputerowe ... Trochę zbyt ogólny temat jak dla mnie. Tzn. myślałem, że będzie to coś związane z Świętami :D O gry chodzi, że jakaś postać z gry, czy że pudełko z grą ? :D Czy coś inne jeszcze ?

he?

Opublikowano

Skoro pracę będą wybierane przez userów to dobrze by było gdyby prace były wstawiane przez organizatorów, by uniknąć "koleżeńskich głosów"

Opublikowano

@Up

przecież bd widać kto dodał jaką prace w temacie -.- co do tematyki powinna być z świętami związana a nie Piłka Nożna i Gry Komputerowe ehhhhh.....

Jak mają być anonimowe to lepiej na pw wysyłać i bd później wstawione

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Skoro pracę będą wybierane przez userów to dobrze by było gdyby prace były wstawiane przez organizatorów, by uniknąć "koleżeńskich głosów"

Zgadzam się z tym. Niech prace będą anonimowe, bez podpisów na sygnaturze. To będzie najbardziej fair. :)

Opublikowano

Jak się jest ślepym i się czytać nie umie to tak jest ... Gdzie macie informację, że prace wybierane są przez randomowych ludzi? Po pierwszym konkursie ustalono, że będą wybierane przez tj. Casso i Cryśki.

he?

Opublikowano

Jak się jest ślepym i się czytać nie umie to tak jest ... Gdzie macie informację, że prace wybierane są przez randomowych ludzi? Po pierwszym konkursie ustalono, że będą wybierane przez tj. Casso i Cryśki.

A to jest głupota wg. mnie. Prace powinny być wybierane przez użytkowników. I do tego anonimowo. Ale ja się nie wtrącam, wyrażam tylko swoje zdanie.

Opublikowano

tylko wiesz co z tego ze glosowanie rzekomo bedzie "anonimowe" skoro po znajomosci tak bedzie:

-ej patrz to moja praca wez na nia zaglosuj...

i tyle bedzie z glosowania anonimowego.

3KIpGJ1.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...