Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] m2bob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od wczoraj miałem włączonego FB na m2bob nie cal dzien tylko wczoraj jakieś 4/5 godz a dzisiaj 2 i właśnie dzisiaj komputer zapikał mi 2 razy dzwiękiem biosa i wyłączył fb po 30 min włączyłem to samo na tym samym koncie w metinie i to samo o cho chodzi ?

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Wyciągnij na 5 sec bateryjkę od biosa i włóż ją ponownie, następnie spróbuj jeszcze raz.

Opublikowano

chyba nie wiesz o co chodzi :)

Po włączeniu bota na tym samym koncie na tej samej postaci mi tylko tak pika na innym koncie na fb tak sie nie dzieje a w bocie mam zaznaczony anty ban czyili możliwe że gm na /inv mnie obczaja ?

Opublikowano

Pewnie masz wlączone , że jeśli otrzymasz prywatną wiadomośc komputer ma wydać dzwięk wtedy kiomputek "pika"

Btw. Działa Ci wersja 1.7 ? Bo Ja musiałem ściągnać 1.7.1 i teraz praktycznie mi nie działa , bo co 3 min loga i nie włącza nawet bota "tj. nie mogę nic ustawić , a nawet włączyć ustawień bota".

Kucziczu.jpg
Opublikowano

"UP u mnie bez problemu na nowej wersji odinstaluj i zainstaluj bota bo tez tak mialem ale na wcześniejszej wersji >

Tak mam ustawione o tej prywatnej od gm , czyli to oznacza że gm do mnie pisze czy cos sie zbugowało ?

Opublikowano

Teraz dokladnie nie pamietam , ale nie dawaj nic jak otrzymasz wiadomość.

Ja cały czas mam np. Zmień ch jeśli gracz jest blisko ,i tak samo z GM'em. Osobiście na takich ustawieniach bana jeszcze nie dostałem , a też miałem problem z "pikaniem" i nie wiedziałem o co chodzi :P

Dzięki za poradę "reinstalu" , ale zrobię pózniej :)

Kucziczu.jpg
Opublikowano

Spoko:P

A na jakim serwie grasz :P ?

WYłączylem wszystkie opcje anty ban i nadal tak sie dzieje

Już wiem co bylo :P

Nie miałem zaznaczonego kupywania przynent :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...