Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Instalacja Windowsa z USB

Emiloo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś napisać, w jaki sposób mogę zainstalować Windowsa z Pendrive'a ? Mam już wszystko dobrze wgrane na Pendrive, w poniedziałek dostanę czystego składaka i po prostu mam włożyć Pendrive z tym Windowsem, a następnie uruchomi mi się okienko instalacji, czy może pierw trzeba coś w Biosie ustawić ?

Proszę o pomoc, Emiloo :ninja:

Opublikowano

to wcale nie znaczy że wystartuje instalka

lepiej z cd

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

botujących instalek się nigdy nie przegrywa kopiując ! trzeba je umieć nagrać albo z obrazu płyty albo zrobić botowalnego pena

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No wiem przecież, że się nie kopiuje na płytę ich. Tylko teraz pytanie, w jaki sposób mam nagrać tego Windowsa ? Normalnie przez Nero i będzie botował, czy może jakiś inny sposób ?

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć bootowalnego pena to w CMD go formatujesz, nadajesz partycję (poczytaj o tym) i w biosie ustawiasz boot device na USB Disk.

random.jpg

Opublikowano

Jak chcesz windowsa z pendrive zainstalowac to prostym programem wintoflash zrobisz to szybko bez kombinowania. Wiekszosc nowych plyt glownych obsluguje bootowanie z usb wiec nie bedzie problemu.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...