Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją SWOTR'a po wyłączeniu komputera

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w piątek zakupiłem grę pudełkową i od razu zainstalowałem z płyt po tym kazało mi się zalogować i pobrać update 2.2 GB[dodam że kolega tyle też musiał zainstalować i mógł grać po tym] gdy pobrało mi 2.2 GB zaczęło zasysać plik o nazwie main assets 91 nie wiem jaki rozmiar bo nie było mnie przez chwile przy kompie jak zaczęło pobierać a jak przyszedłem to juz bylo 680mb.. wkurzyłem się i wyłączyłem kompa bo u kumpla hulało po 2.2 GB a instalował też z płyt. Wczoraj wieczorem włączyłem ten launcher i pobrałem te 680 lecz potem wyskoczył błąd jakiś nie pamiętam z takim zółtym znaczkiem i nie pobierało już nic potem.. Gdy zrestartowałem launcher zaczęło znów pobierać te 2.2 GB od nowa.. Może mi ktoś powiedzieć oco biega ? u niego folder waży 20,4 GB i może grać a u mnie już 20,8 i zasysa od nowa te 2.2 GB..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Usuń grę i całą zawartość związaną z nią, następnie zacznij od nowa instalowac i ściągać.

Jak wnerwia Cię długie czekanie, to włącz pobieranie na noc. ;)

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

nie dziwię się że wywaliło błąd jak wyłaczyłeś kompa.... jeden plik się nie zgadza.... ale zamiast reinstallować tego kloca kliknij w launcherze w takie kółko zębate i klikasz Repair

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja też mam podobny problem. podczas instalacji na 8.63 instalowanie się zatrzymuje i się crashuje cały launcher. POMOCY!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...