Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Steam

PiotreczekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem jest on bowiem taki kupiłem sobie 2 dni temu codmw2 zainstalowałem grałem jakąś godzinkę potem pod wieczór próbuje uruchomić go ponownie i patrze daje graj pokazuje się tło jak się włącza coda ale tylko około 1 s i nic się nie robi, więc odinstalowałem i zainstalowałem i znowu pograłem sobie trochę czasu i znowu chce włączyć, a przepraszam zapomniałem dodać że pokazuje się też czy chcę uruchomić grę w trybie awaryjnym czy też nie są 3 odp TAK, NIE, anuluj obojętnie co dam to pokazuje się tło coda i nic więcej z singe playerem jest prawie to samo grałem przeszedłem kawałem chce sobie zagrać to nie ma zapisów teraz instaluje się jeszcze raz ale nie wiem co zrobię zaś sobie pogram godzinkę lub dwie a potem co znowu mam instalować na nowo i czekać około 1-2 godzin ? Proszę o pomóc może to jest problem steama a może komputera proszę o wasze propozycję. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Re-instal jeszcze raz cod-a i zainstaluj najnowsze stery do grafy ;) może to pomoże. W razie czego pisz.

OWSLA-530x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...