Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wstążki

wah0lz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz do supportu, że chciałbyś mieć jedną wstążkę pokazaną.

Cooooo ? o.O

@ Top

Zmienia Ci się, bo przeważa punktacja np. honoru nad pomocnikiem.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up

Jeżeli kolega ma np. 2 wstążki i chce mieć pokazaną którąś z tych to może napisać do supportu o pokazywanie jeden z tych wstążek, a nie ostatniej, więc myślę, że tutaj też by mógł napisać do supportu, że mu się zmieniają i że chciałby mieć jedną z tych pokazaną tylko i wyłącznie

Opublikowano

@up

Jeżeli kolega ma np. 2 wstążki i chce mieć pokazaną którąś z tych to może napisać do supportu o pokazywanie jeden z tych wstążek, a nie ostatniej, więc myślę, że tutaj też by mógł napisać do supportu, że mu się zmieniają i że chciałby mieć jedną z tych pokazaną tylko i wyłącznie

Jakby każdy pisał o taką pierdołę do Supportu, to mieliby roboty w pip.

@ Top

A jest Ci do czegoś potrzebna ta wstążka ? To nie jest jakieś specjalnie potrzebne.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zmienia Ci się, bo przeważa punktacja np. honoru nad pomocnikiem.

No nie koniecznie. Ja mam punktów honoru najwięcej, a mam opaskę zieloną. I to też nie tak działa, że jak dostaniesz opaskę jedną, a potem inną to ci na nią zmieni. Miałem zieloną wstążkę, wyskoczyło mi, że dostałem czerwoną, a zieloną nadal mam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...