Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Najlepsi championi na 3v3.

Koper125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czyli tak jak w temacie. Którzy championi są najlepsi do rankedów 3 v 3? Biorąc pod uwagę bany odpuśćmy sobie, amumu, dariusa, maplhite'a.

Chodzi mi o najlepszy skład z 3 championów, a nie kim wy gracie.

Opublikowano

Ashe , lee sin , Teemo , Cho .

+ Twój main champ którym grasz najlepiej ;]

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Dziwi mnie, że nie widziałem od was z podanych postaci Warwicka, odpowiednio ogarnięta jest ciężka do rozwalenia 2 vs 1 więc warwick nie ma problemu 3 vs 3 wiem bo sam nim gram i znam jego możliwości, lecz też w pozostałej dwójce może znaleść się Lee Sin i Olaf/Draven

icecubea.png

Opublikowano

Najlepiej nadają się postacie mobilne typu shacko , lee sin , orianna , rengar

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ashe, Ez Draven ? Macie pojęcie o 3v3 treeline ?

Na tej mapie chodzi o to żeby mordować, a nie padać, a ad carry to lipa na 3v3, jedynym "papierkiem" na 3v3 jest teemo pod ap.

Ja na 3v3 uważam że najlepsze postacie to :

• Pantheon - Prawdziwe ścierwo. Mocny early game, na 3v3 Mocny late.
  • Irellia - Jej true damage jest naprawdę mocny na 3v3, do tego jest mobilna.
  • Cho Gat'h - Zjada każdą postać ( dosłownie :P)

Mógłbym tak wymieniać, ale podsumowując, najlepsi na TT są bruiserzy.

xxx

Opublikowano

Moim zdaniem Nidalee

+ w tak jakby ward którego brak na tt

+mobilność(dużo krzaków a to daje prędkość ruchu)

+heal

+plus dzida do dobijania jak ktos tepie pod turetem

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

@2up.

Miałem platynę na TT i weź mi nie mów, że ADC to ścierwo pozdro... Ezreal, Corki, Graves każdy z mini escape, ogarnięty Ez może wycarrować każdą grę z odpowiednimi tankami, którzy nie pozwolą się dostać do niego. Mam na mysli, Lee, Olaf, Pantheon, Cho, Morde i wiele więcej. Jak na razie nie mam jakieś super mety, dają rade także AoE postacie, wczoraj np. rozwalił mnie team taki: Talon top, bot: Brand z Alistarem. W teamfightach nie mieliśmy praktycznie szans jak Brand powybijał nas z ult'a, Alistar zestunował i Talon dołożył.

@topic

Było już dużo takich tematów, poszukaj na forum.

wobqx.jpg
Opublikowano

Cho'Gath - Mój main , Ezrealem też nieźle , Jax , Olaf , Diana , Singed , Rammus , Volibear , Maokai ,Yorick - dobrze rzucone ult wygrywa tf;P , Pantheon - chociaż ja nigdy nie lubiłem nim grać , Teemo - grzybki , WW , Shaco , Lee sin i Rengar - jak umiesz nimi grać.

No i musisz ogarniać jak ogarniacie jesteście zgrani to 3vs3 się gra zajebiście :P

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kilka dni temu grałem ezem na 3v3 i dość łatwo się grało, ma escape czyli jest dobry. Jest dosyć mobilny, grałem wraz z:

• wukongiem - jest bardzo dobry, zazwyczaj melasy na 3v3 i biją się blisko siebie, można nim wcisnąć w ch... dmg
  • shenem - wraz z wukongiem taunt + ulti (wukong) + ulti shena dla eza.

Tych picków można dużoooooo wymieniać.

<>

Opublikowano

Ja z drużyną większość meczy (póki co 7 z 8) wygrałem składem Teemo AP/CDR lub AP/AS, Irelia pod Tanka i Nocturnem pod Bruisera z BoTRK. Ewentualnie raz mieliśmy Shyvanę w składzie, zamiast Irelii. Coś w tym widać jest.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...