Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinka W Minecraft

PiterosE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem, gram sobie w Minecraft który idzie mi płynnie, 100fps+.

Raz na 10-15 minut złapie ścinke twającą ok. 5 minut, wtedy się gra krytycznie ... 10 fps.

Bardzo proszę o pomoc.

PS: Gram na texture pack default.

Opublikowano

Zainstaluj Optifine oraz przeznacz na mc więcej ramu. ;>

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nadal nic, próbowałem z optifine itp.

Najgorsze jest to że dzieje mi się tak z każdą grą !!! HELP

Na multi czy singlu ?

Na singlu i na mutli.. Help. ;( W Każdej grze tak mam ;/

Opublikowano

Masz zawirusowany komputer, jeśli w każdej grze masz tak. Pobierz ComboFix i uruchom go, a ten oczyści Twój komputer z wirusów i śmieci.

Opublikowano
Szczegółowy sposób użycia programu jest dostępny (również w języku polskim[1]) na stronie programu. ComboFix to ingerencyjny mechanizm dezynfekcji. Dlatego nie zaleca się go używania niedoświadczonym użytkownikom, bez nadzoru

Jak się nie znasz na tym to nie musisz przecież z tego korzystać :) Ja przeczyszczałem komputer z 20 razy i nie miałem żadnych skutków ubocznych. Spróbować możesz przeskanować komputer antyvirem przeglądarkowym albo tego, którego teraz używasz.

Opublikowano

CCleaner użyj , jest łątwy w obsłudze a przeczyści ci kompa . Jeśli w każdej grze to przeskanuj kompa antywirem usuń zbędne rzeczy , defragmentacja dysku . Zaaktualizuj również sterowniki do karty graficznej itp. A jak nic nie pomoże to reinstal wsystemu .

Moje poradniki

[TuT]Jak zdobyc 23 gry za free - http://www.mpcforum....16#entry4027216

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...