Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z skryptem

cone2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Skrypt ma służyc do farmienia w grze plemiona i tutaj jest problem,bo musiałem usunąc wszystkie cookies,gdyz gra po prostu wykrywa wszelkie odstepy od braku konta premium,bo na Kp dziala z cookies ten skrypt,a ja usunołem z niego i jest w takiej postaci :

javascript:var wioski = new Array('618','829','617','833','619','829','619','833','621','831');var z=0; var x = document.forms['units_form'];ilewiosek = wioski.length/2;

for (i=0; i<ilewiosek; i++) {

x.light.value = 10;

x.spy.value = 4;

x.x.value = wioski[z];

x.y.value = wioski[z+1];

x.attack.click();

setTimeout(alert('OK'),1000);

z = z+2;

;};

Problem jest w tym ze wysyla wojo tylko z ostatnimi coordami,a z wczesniejszymi juz nie.Choc podczas działania skyrptu wyskuja po kolei cordy wiosek,ale ich nie wysyla.Tylko podczas ostatniej wioski wysyla napad

Potem próbowałem z cos takiego,ale bez zmian :

javascript:var wioski = new Array('618','829','617','833','619','829','619','833','621','831');var z=0; var x = document.forms['units_form'];ilewiosek = wioski.length/2; for (i=0; i<ilewiosek; i++) { x.light.value = 10; x.spy.value = 4; x.x.value = wioski[z]; x.y.value = wioski[z+1]; x.attack.click(); z = z+2; for (j=0;j<12999999;j++){ok=1}; ;};

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...