Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dostałem bana za "AFK"

Zadziorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema grałem rankeda w którym był troll soraka chodziła sobie pod towery i feedowała, ja grałem do końca, miałem laga lola i wylogowało mnie gdy sie wlogowałem dostałem bana na tyg za "afk" czy da sie to jakos wyjasnic zeby mnie odbanowali?

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Nie. Wyszedłeś z gry lub afczyłeś nie ważne z jakiego powodu, ale to jest karane, więc nie masz co pisać nawet odwołania.

Opublikowano

Nie ma to jak na weekend dostać bana <3

Niep otrzebnie wychodzisz.

On kurwa nie wyszedł. Czytać uczyli ? I don't think so.

Btw. Napisz do supportu, opisz DOKŁADNIE cały problem. Napisałem do nich jakoś tydzień temu (dzisiaj mija ban na konto główne) i dopiero wczoraj mi odpisali. Napisałem, że ban jest z winy systemu i czy go zdejmą. Koleś napisał, że się postara coś w tej sprawie zdziałać ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

NA PEWNO nie był to pierwszy raz kiedy byłeś afk. Ba, to nawet nie jest pierwszy ban za afk bo już na tydzień.

Przed grą masz zadbać o to, żebyś mógł grać do końca. Niema żadnych szans na unbana.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

nie dziwie sie ze siedzisz na 900 elo :) ban jest automatyczny z leaverbustera a przez te 7 dni ochłoń sobie.

Opublikowano

On kurwa nie wyszedł. Czytać uczyli ? I don't think so.

Btw. Napisz do supportu, opisz DOKŁADNIE cały problem. Napisałem do nich jakoś tydzień temu (dzisiaj mija ban na konto główne) i dopiero wczoraj mi odpisali. Napisałem, że ban jest z winy systemu i czy go zdejmą. Koleś napisał, że się postara coś w tej sprawie zdziałać ;)

Rusz mózgiem chłopcze , jak dostał bana to zapewne nie raz wychodził więc SHUT THE FUCK UP BITCH !

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

9oq81z.jpg

To ci chyba wszystko wyjaśnia ich nie obchodzi, czy ty grałeś, czy ktoś grał, czy ci zlagowało lola, czy ci neta wybiło wyszedłeś i musisz czekać

1396292564-U784394.png
Opublikowano

To ,że na 900 grają nooby :) Takie jak Soraka ;D

miałem raczej na myśli o noobach typu afkerzy.

Opublikowano

aaaa, o to wam chodzi, własnie sie przekonałem teraz ze to "polaczki" niszczą gry mam nawet film moze w najbliższym czasie wstawie na yt

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

@UP Bardzo śmieszne. Mówiąc prościej, masz takie elo na jakie zasługujesz. I nie wymiguj się tutaj, że to "polaczki" niszczą ci grę, bo to, że spadłeś do takiego elo to tylko i wyłącznie twoja wina.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@UP owszem w 70 % zależy od nas, ale nie każdą grę jesteś w stanie wycarrować i jak ci się trafi seria takich gier np. 5 lose'ow pod rzad na poczatku to elo jest skurwione i trzeba ostro sie napracowac zeby wyjsc z takiego gowna. 30 % to są inne czynniki : poziom zaawansowania innej drużyny, zgranie, noskille trolle etc.

Opublikowano

Co do "polaczków" : wprawdzie nie mam jeszcze 30lvl'a (29 heh) i rankedów nie gram, ale na draftach wygrałem 2 gry z Polakami w teamie na około 37 (tak, liczę :D). Część pewnie była z mojej winy, lecz w prawie każdej grze był flame, "ale z ciebie noob, bo ci ksuje każdego fraga i masz same asysty", wyzywanie itp. Nie wiem jak jest na rankedach, ale jeżeli podobnie, to ciężko będzie :(

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...