Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Massacre [SkyBlock] [Dedyk] [23 sloty] [no wl] [no premium]

hubciu24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem serdecznie zaprosić wszystkich lubiących grać na mapach SkyBlock na nowy serwer, oferujący tę możliwość. Serwer dopiero wystartował, więc nie ma graczy, ale mam nadzieję, że to wkrótce ulegnie zmianie.

Na serwerze na razie nie zauważyliśmy lagów, więc mamy nadzieję, że tak będzie zawsze.

Jeśli nie wiesz co to jest SkyBlock opiszę to teraz w kilku zdaniach. Więcej info znajdziesz na Wiki oraz Youtube.

W rozgrywce SkyBlock każdy gracz dostaje swoją wyspę, na której może robić co mu się tylko podoba, budować, sadzić drzewa itp. Na początku dostaje skrzynkę, w której jest tylko kilka potrzebnych przedmiotów na start, min lawa, oraz lód, z których należy zbudować fabrykę cobblestone. Jeśli lava zmieni się w obsydian, nie panikuj, zbierz go wiaderkiem, tak jak lawę. Na spawnie znajduje się sklep w którym można sprzedawać wyprodukowany cobblestone i kupować za to inne potrzebne nam przedmioty.

komendy:

/island - tworzy wyspę, później przenosi nas na nią

/island reset - usuwa wyspę i daje nam nową.

Są to 2 główne komendy. Reszta znajduje się na spawnie oraz pod komendą /island help

Na spawnie znajduje się także arena PvP, gdzie można zmierzyć się z innymi graczami, oraz wejście na mapkę, gdzie respią się potwory (wszędzie wchodzisz na własną odpowiedzialność, niepotrzebne eq radzimy zostawić w skrzyni na wyspie).

Administracja serwera:

Hubciu

ReAndrij

Pysiek

Ip: 188.165.239.91:25046

Serdecznie wszystkich zapraszam.

Pierwsza osoba która się zaloguje zostanie nagrodzona kontem VIP na okres 1 miesiąca!!!

a Druga otrzyma 20 000$

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam.Kopie sobie drewno na wyspie admin mnie tepa do jakiegos goscia i niby ze ja mu cos uktradlem i dedli mnie i bez itemów nie polecam nie ogar jak by niemogli invsee. Serwer 1/10

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Nie polecam.Kopie sobie drewno na wyspie admin mnie tepa do jakiegos goscia i niby ze ja mu cos uktradlem i dedli mnie i bez itemów nie polecam nie ogar jak by niemogli invsee. Serwer 1/10

noobkow i cheaterow na serwie nie potrzebujemy :) Dowidzenia :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

noobkow i cheaterow na serwie nie potrzebujemy :) Dowidzenia :)

Jezeli ty cheatowaniem nazywasz scinanie drewna to jestes debilem za przeproszeniem.

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Serwer można polecić, fajnie się gra, dość ładnie chodzi (bez lagów), Gra kilka fajnych osób, ogólnie jest ciekawie. Polecam dla Fanów podniebnego życia xD

Opublikowano

Polecam serwer w 100% ;] Grałam na wielu serwerach skyblock, ale na jedynym się zatrzymałam. Mało osób no i dobrze. Lepiej się gra. Admini bardzo mili ;] Kiedy ci smutno to cię pocieszą. Kiedy dobrze to pogratulują. To najj serw, na którym grałam

;)

76706605.png

Opublikowano

Haha, zmieniam opinię. Admin rodaje mi itemy itp. Więc totalna wiocha. A na koniec rozwala całą wyspę.

NIE POLECAM!

76706605.png

Opublikowano

Roxiss... najwiekszy nupuś jakiego kiedykolwiek widziałem ^^ Coś jej ciągle nie pasuje i przeszkadza, obraza sie o byle co i sama zaczyna wyzywac graczy a pozniej pisze ze ja wyzywaja -.- Taka typowa noobka ^^ pozdrawiam :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...