Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Śmierć po relogu !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć - moi userzy po relogu i zalogowaniu się, niby wracają na ostatnią swoją pozycję ale czasmi (przewanie po restarcie) jak kopali pod ziemią to po tym zalogowaniu są jakby w CZARNEJ PRZESTRZENI i traca bardzo szybko Serca. Muszą wrócić szybko poprzez wpisanie /spawn aby nie zgineli. Ale tracą definitywanie swoją poprzednią pozycję i jest kicha !

Czy wiecie gdzie to poprawić ? W server.propties ?

thx

ALF

Opublikowano

Kup lepszy serwer, albo niech oni kupią lepszy internet, bo to powodują lagi i chunki się nie wczytują, przez co giną.

Opublikowano

Kup lepszy serwer, albo niech oni kupią lepszy internet, bo to powodują lagi i chunki się nie wczytują, przez co giną.

MaxRate.pl jest okej. Dziala spoko. Ktos mi powiedziale ze mozna ustawic tak gdzies, ze to jestnak sie nie dzieje ... hmmm

Opublikowano

Wina leży ze strony Essentials. Sam niestety nie mogę podać przyczyny, bo główkowałem z tym i nie znalazłem powodu tych śmierci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...