Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Więcej armat na pokładzie.

markoklima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie da sie

da się z tego co wiem i umiem wpakować na 1 pokład 10 armat i 10 belek bez ulepszania

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

a najlepsze jest to ze jak wpakujesz belki razem z armatami to jest sposon aby sie zalogowac na mape morza majac wiecej nic 155 armat ale nie znam szczegolow

Opublikowano

normalnie

masz 2 kompy i w tym samym momencie klikasz w skłądnicy żeby przełożyć armaty i belki na statek

buhaha dobre

btw nie mam 2 kompow jeden mi wystarcza

Opublikowano

jessus pomysl chlopcze logicznie mam leciec do sklepu po drugiego kompa co by sobie armaty i belki jednoczesnie powrzucac? do tego jest fiddler

ps. oczekiwalem madrzejszej odpowiedzi i nie od ciebie

Opublikowano

Ja ze 6 miechów temu to armaty na statek wrzucałem auto clikerem maks. 240 sztuk. W pewnym momencie wprowadzili aktualizajcę, które uniemożliwiała wejście na mape z ilościa armat większą niż 135 armat. Na pokłady bez uszl. jeszcze jak nie było takiej możliwości wrzuciłem 100 armat i 100 belek, lecz po aktualizacji nie dolicza HP z belek jak na pokładzie są armaty. a Fiddlerem żeby wrzucic to musi byc chyba dobry net bo mi nie wchodzi (moze robie cos źle).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...