Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pytanka odnośnie permissionsEx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc mam

1)W PERMISSIONS NAWET JESLI GRUPA "GRACZ" MIAŁ KOMENDE /SPAWN TO I TAK ONA NIE DZIAŁAŁA, DLACZEGO? JAK TEMU ZARADZIC?

2)JESLI ŚCIĄGNOŁEM GOGOTWE PERMISSIONS Z GRUPAMI, NAPISALEM SWOJ NICK JAKO HEAD ADMIN I WLACZYLEM SERVA TO BYLO OK, ALE JESLI DODAŁEM JAKIES

PERMISSIONS BYLE GDZIE NAWET W GRUPIE "GRACZ" TO POTEM JUZ PRZY MOIM NICKU NIC NIE PISAŁO ANI GRACZ ANI HEADAADMIN ANI NIC. CO ZROBIC?

3) CZY KTOŚ MA MOŻE SKONFIGUROWANE PERMISSIONS EX (GRUPY I KOMENDY) POD SURVIVAL? JESLI TAK PROSILBYM BARDZO O PODANIE LINKU :)

BEDĄ PLUSIKI!

Opublikowano

I widzisz jeśli ci się palą na czerwono to zawsze jak dopisujesz jakies permission do jakiejs grupy to robisz tak

klikasz enter i masz nowa linijke potem w tej linijce klikasz 2x backspace i potem jak bedziesz mial jakby na poczatku linijke ten znaczek to klikasz 2x space i piszesz permissions

Opublikowano

Zamień na to :

groups:

Gracz:

default: true

permissions:

- essentials.kit

- essentials.afk

- essentials.home

- essentials.tpa

- essentials.msg

- essentials.kits.tools

- essentials.help

- essentials.helpop

- essentials.info

- essentials.list

- essentials.me

- essentials.kit.tools

- essentials.sethome

- essentials.pay

- essentials.rules

- essentials.tpaccept

- essentials.tpdeny

- essentials.warp

- essentials.list

- essentials.delhome

- essentials.ping

- essentials.spawn

- essentials.motd

- myhome.home

- modifyworld.*

- lwc.protect

- jobs.join.<jobname>

- jobs.world.<worldname>

- jobs.stats

- jobs.join

- jobs.info

- jobs.browse

- modifyworld.chat

prefix: '&e[&eGracz&e]'

options:

build: true

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

I widzisz jeśli ci się palą na czerwono to zawsze jak dopisujesz jakies permission do jakiejs grupy to robisz tak

klikasz enter i masz nowa linijke potem w tej linijce klikasz 2x backspace i potem jak bedziesz mial jakby na poczatku linijke ten znaczek to klikasz 2x space i piszesz permissions

nie zrozumialem za bardzo o co ci chodzi :)

Opublikowano

a sciagnalem jakies inne permissionsex gotowe, i wszystko jest niby dobrze ale nick mi sie swieci na czerwono i nic nie moge rozwalac na calej mapie, wiesz moze jak to zmienic ?

Opublikowano

Wystarczy dodać do permissions "- modifyworld.*".

Jeśli nie zadziała, spróbuj wpisać /region addmember G:nazwagrupy __global__ (dwie podłogi), bądź po prostu daj sobie opa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...