Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vide_Cull_Fide

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odwołanie

Proszę o odbanowanie konta poniosło mnie w tym pości bo nie trawie go i mam z nim małą wojnę. Poza tym był to pierwszy taki wybryk i nie widzę odrazu perm-a jedynie czego mi szkoda to czasu poświęconemu temu forum od 2009r. Taki incydent już się nie powtórzy .

Pozdrawiam Vide_Cull_Fide

banner1.jpg

Opublikowano

Pierwszy?

50b0792f54191.png

Wysłałem do Gamusia tylko to leń jest i nic z tym nie zrobił :D

No ale istny coś robi :P

Nie chce mi się szukać innych postów w których to groziłeś i pisałeś, że atakowałeś ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Czy atakowałem hmmm dałem tylko informacje ze nie jest zabezpieczony lepiej żyć w nieświadomości czy wiedzieć co się dzieje

Ten post miał na cel informacyjny.

Poza tym jak miałem sprawdzić bez puszczenia kilku pakietów jasnowidzem nie jestem

banner1.jpg

Opublikowano

Wysyłając pakiety zaatakowałeś ich, to proste. ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Proszę nie spamować w tym temacie.

Global Moderator podejmie ostateczną decyzję.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@lopes nic nie dostałem, pw nie kasuje.

http://scr.hu/0yw5/5i44c

Jest to groźba skierowana w stronę serwera, tak więc ban słuszny i unbana na te konto nie będzie, z drugiej strony powinien także być ban za multi acc Vide+Azmal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...