Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwisy premium zjada mi z konta hajs

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostaje na koma 40 zl miesiecznie i co dostane te 40 zł to co 2 dni zjada mi po około 7 zł i przychodzi mi sms ze wydalem juz 35 pln na serwisy premium wie ktos jak to wylaczyc wogole jak to mozliwe?

Opublikowano

Przypomnij sobie czy ostatnio czegoś nie aktywowałeś, możesz zobaczyć włączone usługi, możesz też kupić nową kartę sim.

/gif

Opublikowano

@hwid1337

Zaraz sie załamie ;/ pisze ze mam abonament i 40 zl dostaje co miesiac a ten mi pisze zeby kupic nowa karte no kurwa ; s

Opublikowano

Jak wchodziłeś na jakieś ankiety, czy tego typu rzeczy.

to wyślij sms'a na dany nr podany przy sms;ie przychodzącym zaraz po wysłaniu smsa o treści:

STOP xxx

U mnie zadziałało. ;)

Opublikowano

@hwid1337

Zaraz sie załamie ;/ pisze ze mam abonament i 40 zl dostaje co miesiac a ten mi pisze zeby kupic nowa karte no kurwa ; s

Nic w topicu o tym nie wspomniałeś - jak szukasz jebanej wróżki to zadzwoń do Wróżbity Wojciecha.

/gif

Opublikowano

@Up

Jak nie wspomniałem a co pisze w 1 poscie?

Japierdole ; (

Primo - nie pisze tylko jest napisane

Secundo - jedyne co mogło by świadczyć o abonamiencie to to, że napisałeś, że dostajesz co miesiąc 40 zł - nigdzie nie napisałeś, że masz telefon na abonament

/gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...