Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot myszki

Lusek26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej. Potrzebuje bota który bedzie trzymal ciagle wcisniety lewy przycik myszki i bedzie latac kursor po ekranie, ale w takim obszarze w jakim jest mi to potrzebne, a takze aby kursor latal naprawde szybko a takze zeby zapetlic cala operacje aby ten kursor latal ciagle po ekranie. Nie chce taskera ani innych taki pierdol. Probowalem w programach tapu autoit czy tez winmacro i niestety poleglem. Zrobie wszystko dla osoby ktora mi pomoze w tym temacie :)

Opublikowano

kurcze ja chetnie bym sam zrobil takiego bota ale naprawde zabralem sie za to i kompletnie nie wiem jak go zrobic;/ nawet po przeczytaniu. Nie jest mi fajnie truc komus glowe takimi rzeczami. Nieestety napisanie bota mnie przewyzsza :P

Opublikowano

20? kpiny sobie urządzasz?

MouseDown("left")
while 1=1
MouseMove(Random(1,@DesktopWidth),Random(0,@DesktopHeight))
wend

Boje się "paczeć" na kod który wygryzmoliłeś, ale po twojej wypowiedzi wnioskuje że powinieneś przemyśleć słowo programowanie...

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...