Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nie ma widać efektów 3D?

ddamian102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno kupiłem telewizor z 3D. Kilka dni po kupnie obejrzałem se prezentacje od LG gdzie te efekty było bardzo fajnie widać, ale gdy teraz odpalam jakiś film to nic nie wychodzi z ekranu chociaż bez okularów jest zamazane tak ja na 3D. To wina telewizora, jego konfiguracji czy czegoś innego?

Opublikowano

właśnie filmu, bo specjalnym są robione umyślnie te efekty a takie co w tv lecą to po chuj mają tak robić jak 1% ludzi będzie oglądać w 3d

2cql8d2.png
Opublikowano

Tylko ja nie oglądam w 3D tego co w TV leci tylko filmów podzielonych na dwie połowy góra i dól lub na prawą i lewą i w telewizorze mam konwersuj do 3D i się nakłada.

Opublikowano

Te filmy nie są Green&red tylko Side by side. Przed chwilą odpaliłem tą prezentacje od LG i działa tylko że ina jest w formacie .lge a filmy mam w .mkv

Opublikowano

oglądaj filmy 3D które są zgodne z technologią 3D opracowaną przez LG , każdy producent promuje swoje własne rozwiązania

telewizor działa jak należy tylko... użyszkodnik przed nim nie potrafi właściwie i jak należy skorzystać z jego możliwości

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

masz wszystko w instrukcji na CD albo stronie LG dla twojego modelu

poszukaj manualu i przeczytaj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...