Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] .class

ReQimem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc.Mam problem z plikami .class.Chciałem edytować (Wogóle się na tym nie znam :)) plik .class , odpowiadający za generator , ale mogłem zobaczyć tylko jego podgląd (w Winrar). Więc przeniosłem go na pulpit , aby poprzestawiać w nim... hmm... COŚ :D.

Kiedy chciałem go otworzyć , wyskoczyło mi okienko z informacją , że typ pliku nie jest rozpoznawany przez system,wybrałem notatnik.Coś tam się wyświetliło i nie wiedziałem o co chodzi więc zamknąłem to.Potem chciałem odpalić minecrafta (premium) i dup.Nie chciał się włączyć.Wszedłem w .minecraft -> bin ->minecraft.jar i wszystkie pliki javy zamieniły się w notatniki!

Pomóżcie proszę :( Daje ++++!!!!!

PS:Mam windows XP

:(

209ltu9.jpg
Opublikowano

Musisz wejść w dowolny folder Narzędzia --> Opcje folderów --> Zakładka Typy plików --> Znaleźć rozszerzenie .class i kliknąć usuń :)

Jeśli jakaś zła nazwa to sorry, mam teraz windows 7 na xp już dawno nie byłem.

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Spróbuj odpalić programem Eclipse.

Jeśli nie wejdź w:

Panel sterowania\Wygląd i personalizacja

Włącz opcje folderów, następnie widok i odhacz "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików". Jak ustawisz, zatwierdź, a plik .class zmień na .txt. Po wykonaniu zmian, plik ponownie zamień na .class.

Opublikowano

Dlatego też podałem drugą radę.

@Topic

Dodam, że rada z folderami działa tylko na Windows 7. Z Windows XP nie wiem w jaki sposób ustawia się widoczność przyrostków, bo na razie z nim nie obcuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...