Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vito Corleone

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był tam link do MakinWasLubi.pl, czyli link na którym się zarabia= reflink.

i4qkrc.jpg

Ktoś prosil o link do dl kamer moda , wiec podalem nie moja wina ze strona kamer w dl ma takiie strony ;) ja tylko dalem dl . wiec nie wiec za co dales bana

Opublikowano

Dałem za link do dll., który znajdował się na MakinWasLubi.pl ;) Umieszczając ten link w poście, umieszczasz reflink a to jest karane warnem i blokadą konta na 7dni.

Ban jak najbardziej słuszny.

Opublikowano

Dałem za link do dll., który znajdował się na MakinWasLubi.pl ;) Umieszczając ten link w poście, umieszczasz reflink a to jest karane warnem i blokadą konta na 7dni.

Za dl nie ma bana ;)

Opublikowano

Ale jest za link do adf.ly. Koniec tematu.

Jeżeli masz jeszcze jakieś wątpliwości to zaproś do tematu kogoś z administracji, prościej wytłumaczyć się nie da.

Opublikowano

Tyle, że to nie on zarabia na tym tylko ktoś inny.

Sam sobie zobacz na stronie metin2mod.tk ...

Chciał pomóc a dostał bana - jak dla mnie niesłusznego.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Tyle, że to nie on zarabia na tym tylko ktoś inny.

Sam sobie zobacz na stronie metin2mod.tk ...

Chciał pomóc a dostał bana - jak dla mnie niesłusznego.

No wlasnie im proboje to wytlumaczyc..

Opublikowano

Reflink, to reflink. Nie ważne kto go wstawił. Mamy nie banować reklamiarzy, bo forum które reklamują nie należy do nich? To nonsens. Trzeba się zastanowić co udostępniamy się na forum. Panuje zakaz reflinków, a nikt nie będzie dochodził kto czerpie z tego zyski.

Ban słuszny.

//Edit

Miałeś przy tym jednak dobre intencje i złamałeś regulamin nieświadomie. Zważając na to- unban. Na następny raz pamiętaj o tym zakazie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...