Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News] Już wiemy jakie będą klasy w Cabalu 2 !

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zachwycają mnie klasy w Cabalu II ponieważ nic prawie nowego oprócz "Priesta" i brak... Bladera. Oto one :

• Warrior

• Wizard

• Force Archer

• Force Blader

• Force Shielder

• Priest

Tymi sześcioma postaciami będziecie mogli grać w Cabalu 2.

Co sądzicie o klasach w Cabalu, Czy przez brak bladera upadnie klimat Cabala?, Czy klasa Priest przyniesie jakieś nowości ?

Wypowiadajcie się ;-)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Odkrywca
Opublikowano

O mój boże ... Nie ma bladera , nie ma gry . A Priest ? WTF Po co Prej w Cabalu. ? -_- .. Nikt i tak nie będzie grał prejem zapewne , albo będzie najsilniejszą klasą w Cabalu 2 .. Nie wiem jak wy , ale Cabal 2 straci klimat przez zabranie Bladera. :(

57955958428827956208.png

Opublikowano

Ale lipa... Cabal bez bladera troche ciężko będzie. Cabal 2 to będzie ogromny crap. Takie jest moje zdanie na ten temat. Dlaczego ? Bo po cholere robić cabala 2 jak jest jeden który jest dobry...

Kappa.

Opublikowano

Właśnie nie. Na początku były znane tylko 3 a o priescie nic nie było.

Było wiadomo, na filmikach z YT.

ExMod Blue Member random 2k10

Opublikowano

Wprowadzenie Priesta to dobry pomysł bo w końcu FA będzie odciążony z supportu.

Nie ma w tym składzie Bladera, ale w trailer'e jest pokazana postać z 2 blade'ami więc mam nadzieję, że to nie są jeszcze wszystkie postacie.

A moim zdaniem dobrze ze nie bedzie bladera ;p w cabalu to ze bladerem gralo 50% serwa to jedno... to ze gralo sie nim duzo latwiej niz innymi klasami to drugie , a to ze nie lubie tej klasy to trzecie :D

mam nadzieje ze w koncu zrobia cos z archerem zeby lepiej sie nigm gralo i zeby bardziej ofensywny byl... bo archer w cabalu to wielka Qpa... moze do TG2 sie fajnie leci , ale na tg3 juz cieniutko z nim...

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Klimat cabala??

Moim zdaniem już go dawno nie ma...Cabal miał klimat jak na ch6. nie miałeś jak sie ruszyć bo ludzie właśnie tam wystawiali sklepy i było ich masa...a na pelerynke +3/4/5 trzeba było zbierac troche czasu kase..Wtedy Cabal miał moim zdaniem swój klimat..

Opublikowano

Cabal według mnie ma i dalej będzie miał swój własny klimat... Brak Bladera według mnie to krok w złym kierunku, przez co Cabal 2 stracił dla mnie sens...

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...