Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MiniSugestia]Edycja

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wpadłem na pomysł aby ten pasek po edycji postu (ten pomarańczowy) nie był taki walący po oczach tylko jakiś małe na boku najlepiej szare. Jest to mimo wszystko trochę irytujące.

Oczywiście nie jest to konieczne. Taka mała sugestia.

Edit

Jak ktoś nie wie o co chodzi macie tu:

Opublikowano

Żółta ramka = out. Zostawić samą czcionkę (szarą). Albo jeśli już ramka ma zostać to także szara. Tak ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Ja to mam taki pomysł: (wraz z kreską) Post został edytowany [...]

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@up. Chujowy kolor.

gryzie w oczy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Na innych forach jest opcja do zaznaczenia: "Pokaż, że post został przez ciebie edytowany dn. tego i tego". Jeśli ją odznaczymy ta informacja pod postem wcale się nie wyświetla.

sygnaturac.png
Opublikowano

Można by zrobić taki i już nie będzie gryzło w oczy. Bo rzeczywiście, ten obecny jest denerwujący.

Ostatnio post został edytowany: 21 grudnia 21:50

Tylko, że te linie horyzontalne mogłyby być o 1px cieńsze ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

A ja właśnie jestem na NIE, widzę pasek, wiem, że post był edytowany :) Ułatwia to pracę modom w dużych działach.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

A ja właśnie jestem na NIE, widzę pasek, wiem, że post był edytowany :) Ułatwia to pracę modom w dużych działach.

A jak by był szary z białą czcionką to być nie widział? logic

@top jestem jak najbardziej na tak

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Kaś o nic Cie nie prosiłem :)

No właśnie sam rozmiar jest ok ale ten kolor daje po oczach.

Edit

A jak moderatorzy to chcą to niech ich ranga by miała pomarańczowy pasek albo w opcjach profilu jaki kolor ma się wyświetlać.

Opublikowano

Coś jeszcze wam nie odpowiada?

Może poproście o zmianę kolorów na forum bo zielony jest zbyt zielony, a niebieski też za mocno niebieski jest?

Jest dobrze jak jest. Takiego problemu to nie stwarza i dobrze wszystko widać. Próbujecie kombinować...

I tak odrzucą, pomyślcie czasem zanim dacie jakąś sugestię bo nikomu się tego robić nie będzie chciało.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Na tak i macie nawet gotowy css (plik ipb-styles.css):

edit {
padding: 8px 8px 8px 28px;
border: 1px solid #423F3A;
color: #696765;
font-size: 11px;
margin-top: 15px;
line-height: 18px;
}

bzso.png

Coś jeszcze wam nie odpowiada? Może poproście o zmianę kolorów na forum bo zielony jest zbyt zielony, a niebieski też za mocno niebieski jest? Jest dobrze jak jest. Takiego problemu to nie stwarza i dobrze wszystko widać. Próbujecie kombinować... I tak odrzucą, pomyślcie czasem zanim dacie jakąś sugestię bo nikomu się tego robić nie będzie chciało.

Wystarczy ze wkleja moj kod

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...