Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Survival [40slot] MinecraftStyle ! Zapraszamy !

Egypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

headeroog.png

Adres IP: s26.mineserv.eu:53885

Typ Serwera: Survival

?PVP: No oczywiście ( Tak )

Moby: Właczone

Sloty: 40

Premium: Niewymagane

WhiteList: Wyłaczona

Kontakt z Egyptem

A i takie INFO Włączcie HD!/Nowa Mapa

|:Dlaczego My:|

Ponieważ na naszym serwerze możesz się dobrze bawić jest miła atmosfera a Administracja jest uprzejma a po za tym na pewno szukałeś serwera o takim typie. Na nasz Serwer jest zabezpieczony na cheaty gracze mogą zrobić tylko 2 konta na jedno IP wiec nie będzie multi kont (Maxymalnie Dwa) !. Nie będzie xrayowców gdyż na serwerze jest plugin OtherDops który umożliwia, dajmy na przykład wypadanie wypadanie Diax ze Stone! Myślę ze spodoba wam się nasz serwer wiec Serdecznie Zapraszamy !

Opublikowano

No chyba nie Kolego Jakoś wszedłeś na serwer i po chwili powiedziałeś do dupy serwer i wyszedłeś wiec pzdr

Nawet nie byleś z 2 minuty czemu od razu komentujesz jak nawet nie sprawdziłeś jaki ten serwer jest !

Opublikowano

Przepraszam może był lekki chaos ponieważ Adminów nie było wiec trudno mi było samemu usunąłem chyba z 3 adminów i zostało teraz tylko 2 Jeszcze raz przepraszam za taka sytuacje.

Otwarta rekrutacja na Adminów proszę się zgłaszać do Egypta czyli mnie na serwie lub na skype: mariusz19034

Opublikowano

Jak wejdzie Jeszcze do godziny 12:00 30 osób To Będzie Event o GVIpa akurat teraz jest 10 tylko bo kilka wyszło no godz ale jak wejdzie do 12:00 30 osób zrobię konkurs o GVipa

\============================================================================================================/

Konie Nie było Eventu

xD o tej poze nikt nei gra ;P

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...