Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Potrzebuje 2 funkcji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Tworzę program żeby wiedzieć co robi mój brat. Udało mi się to zrobić dobrze, działa, ale chciałbym zapytać o 2 rzeczy:

1) Dane z programu się zapisują w 1 lini. Jak zrobić odstęp np. 2 linijki ?

2) Chce wykonać program, bo często mi ktoś przestawia ustawienia. podejrzewam swojego brata. Czy można do pliku zrobić tak, żeby mi napisał w pliku no nw np. czytaj.txt i do tego pliku mi wpisal jakie okienko w windowsie otwieral? np . ze wchodzi on w moj komputer, to mi sie w czytaj.txt pokaze ze wszedl do "moj komputer"

Za pomoc dziekuje

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

od razu keylogger i hook na myszkę co do drugiego, bo przez winlist raczej niewiele podziałasz...

najprostsza metoda - walnij pod każdy klawisz hotkey który kliknie klawisz i zapisze do pliku co ktoś kliknął.

hook na myszkę pozwoli mapować kliknięcia.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Kombinuje cos tego typu Phoenix_PL. Kiedys kolega robil na szkolne kompy co kto kliknie zeby mial nowe konto do gry ;p ale kod sam robie. Moglbys mnie bardziej oswiecic z hookiem na myszke? Bo zgadles z tym ze pod kazdy klawisz dalem hotkeya i wykorzysstalem jakies biblioteki z neta, zeby zapisywalo do pliku

1.

$info1 & @CRLF $info2 & @CRLF $Info3

2.

WinList - w helpie masz dokładnie wszystko rozpisane.

Przyda mi się to pierwsze, dzieki za odp

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Po co biblioteki żeby zapisywać do pliku?

FileOpen, FileWrite, FileClose.

Jeszcze znajdź w mojej sygnie tuta o HotKeyach, tam jest wszystko ładnie rozpisane.

Co do hooka to troszkę czarna magia, ale podpowiem że trzeba wyszukać w helpie funkcji _WinAPI_SetWindowsHookEx.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Tamta biblioteka streszcza mi zapisywane do pliku przy uzyciu 1 krotkiej funkcji. Zaraz cos poszukam przydatnego, zeby przekleic do swojego kodu ;d

Edit: Potrzebuje jeszcze 1 funkcji lub częsci kodu. Jak zrobic, ze jak sie otworzy okno antywirusa lub czegos innego, to skrypt zacznie dzialac? Dokladnie: moj brat otworzy okienko antywirusa, w pliku mi napisze czy otworzyl. Potem po otwarciu okienka i wpisaniu do pliku zacznie spisywac mi klikniecia i literki z klawiatury. Klikanie literek i to co kliknie na myszce juz mam zrobione, tylko tego potrzebuje

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...