Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Opóźnienie czasu w nfs przy skrecaniu

Marecke123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam wielki problem mam opóźniony czas w nfs skręcam to po 1sek reaguje samochód na skręcanie nie wiem co sie dzieje tydzień temu normalnie mi działał a teraz od kilku dni właśnie mam opóźnienie czasowe ze skręcam to po chwili dopiero mi skręca. bardzo proszę o pomoc

nfsw_DEAVXXXE.png
Opublikowano

Masz wysoki ping. Wyłącz gg, skypa, hamatchi itp rzeczy mulące neta. Zrób speed testa podczas włączonej gry.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wątpię by był to ping. Wszystko dzieje się na twoim komputerze więc jeśli miałbyś lagi to cofałoby cię, a nie działało z opóźnieniem. Czy problem jest tylko z jazdą czy np. myszką również? Czy masz problem grając w inne gry? Spróbuj podpiąć inny kontroler.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Tak z myszką tak samo mam klikam opcje to po chwili mi sie wlaczaja nie wiem moze slabe baterie mam ale nie wiem jutro przejde sie kupić , Ale dzięki btw przy innych grach tak nie mam właśnie przeinstalowuje nfs zobacze czy bedzie tak samo jak bedzie tak samo to lipa

nfsw_DEAVXXXE.png
Opublikowano

Wątpię by był to ping. Wszystko dzieje się na twoim komputerze więc jeśli miałbyś lagi to cofałoby cię, a nie działało z opóźnieniem. Czy problem jest tylko z jazdą czy np. myszką również? Czy masz problem grając w inne gry? Spróbuj podpiąć inny kontroler.

hehe napisaleś niby że sie nie dostosowałem dobre ziomek zrobilem wszystko co mi napisali i lipa ...
nfsw_DEAVXXXE.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...