Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Aek czy famas

adamklab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam obie bronie i wole aeka bo famasem w 1s cały magazynek wywalisz i ma dłuższe przeładowanie. A co dodatków to viper mags, ammo +16, lufa predator i jakaś kolba na celność np. thunderbolt czy coś.

Opublikowano

famas lepszy :) famas vs aek.... oblicz se x2 jak aek ma 600 szybkość ataku a famas 1200 czyli jak aek 4 pociski wystrzeli to famas 8 :)

dodatków nie kupuj osobno! .... KUP ZESTAW kreftdjur :) najlepsze dodatki + fajny pistolecik ;)

wiem że można się kłócić że 4 rzędowe lepsze ale ja wole predator :) 4 obrażeń więcej wole ;)

YAY

Opublikowano

Ja powiem ci możesz grać famasem i być pro elo bo wydałeś dużo kasy i kosisz noobków z broni która zabija zanim usłyszysz wystrzał lub możesz zagrać aekiem i dzięki skillowi i opanowaniu tej broni kosić podobnie.

21.jpg

Opublikowano

Dzięki masz +

Ale po zakupie tego pakietu mogę wszystkie dodatki spokojnie włożyć na famasa ? czy tylko na tą broń co jest w pakieciec?

Opublikowano

na przyszłość planuję już uzbroić się w jakąś lepszą broń i mam pytanko.. lepszy jest aek, famas czy może l85a2 ?

Opublikowano

Najpierw weź AEK i kup dodatki do niego (viper mags, kolba thunderbold, lufa precyzyjna i rapid aim reddot.

Famas jest słaby ma rozrzut na boki i je dużo amunicji, a przeładowanie jest długie.

Opublikowano

Najpierw weź AEK i kup dodatki do niego (viper mags, kolba thunderbold, lufa precyzyjna i rapid aim reddot.

Famas jest słaby ma rozrzut na boki i je dużo amunicji, a przeładowanie jest długie.

pierdolisz? mi famas co do szybkostrzelności jak mp5 lata...

bierz famsa a potem l85a3 wez bo dobry zasięg ma i mały rozrzut i wielkie, ale to wilkie dmg nam typa co to ma i jest swietne strzeli we mnie 2x i leze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...