Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Przemyślenia starego gracza CF

Michał15+*B*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z crossfire zaczołem w wieku 13 lat... na słabym kompie oczywiście USA CF, ogrom wyskilowanych graczy gry po nocach uczenie się od najlepszych. Tysiące CW prawie 100k zabitych. Srebrna belka.

Potem dostałem bana i straciłem po 4latach gry honorable ribbon.

Zwątpiłem w sens tej gry.

Dzisiaj zajrzałem do CF EU i co zobaczyłem.

za pomocą M16 miałem staty 60-10 90% graczy miała może 4 level... gdy grałem w USA srebrna belka to było noobstwo...

Bronie które normalnie były dostępne za real kasę której władowałem z 300zł w CF są za GP... postacie trzeba losować w jakimś kapsule shop.

Dodano ogrom broni które testowałem po podniesieniu z podłogi... jak dla mnie po za obrazkiem wszystkie są jak AK m4 scrub like nic ciekawego.

Moje rozczarowanie poziomem tej gry jest tak wielkie ,że właśnie jest usuwana. NIE PODOBA MI SIĘ.

Nie polecam wracać dawnym graczom... strata czasu... zresztą wszystkie free fps są teraz lamerskie od CA po Hack Rock...

Żegnam wszystkich. Gdyby ktoś chciał moje srebrno belkowe konto z z8 games napiszcie pw lub na youtube do Evangelio00pl

Pozdrawiam Stary Gracz CFa...

r8a4g8.jpg

Opublikowano

Zacznij grać w Arctic Combat, F2P, ale zajebiste. Teraz 6 grudnia wychodzi open bera.

Co do CF to prawda, żenująca i nudna gra.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Sory, ale bezsensowny temat

;)

Takie przemyślenia zachowaj dla siebie, a kto będzie chciał sobie grać w CF'a to niech gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...