Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Addony dla początkującego gracza.

V2_

Rekomendowane odpowiedzi

Odkrywca
Opublikowano

Witam , dziś kumpel mi polecił grę WoW'a , dał mi na płytce i zainstalowałem. ( Patch 2.4.3 TBC Czy jakoś tak ) I mam pytanie , jakie addony wgrywać dla początkującego gracza. ? Za odp lajkuje. ;)

57955958428827956208.png

Opublikowano

Proponuje Carbonite jest to chyba najbardziej przydatny addon dla poczatkujacych graczy - pomaga w questach i ma bardzo elegancki wyglad mapy :)

Osobiscie uzywam tez dominosa - do konfiguracji action barow, znacznie ulatwia tez bindowanie klawiszy

X pearl tez sie przydaje ;)

Opublikowano

Proponuje Carbonite jest to chyba najbardziej przydatny addon dla poczatkujacych graczy - pomaga w questach i ma bardzo elegancki wyglad mapy :)

Osobiscie uzywam tez dominosa - do konfiguracji action barow, znacznie ulatwia tez bindowanie klawiszy

X pearl tez sie przydaje ;)

B) bro, you think are you cool? lol

prawdziwi profesjonaliści nie grają na addonach, kikis healerem rozjebal huntera orc'a 1v1 samym staffem a addony zmniejszaja DPS'a pamietam jak na TBC mialem crystal hud zainstalowany + quest helper i nie moglem questow robic bo mialem jakies -20;30 DPS'a a potem kolega mowil ze juz nie bedzie mnie healowal bo dps chujowy a sam healowal druidem pod niedzwiadka w masterkach

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...