Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skyrim V

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnosnie gry na Konsole PS3 : Skyrim V

Czy istnieja jakies Kody do Skyrima na konsole PS3 ? szukalem w google ale nic nie znalazlem.

Moze wy cos wiecie ? albo posiadacie jakies kody ?

Opublikowano

Nie ma kodów do skyrima na konsole.

Jedynie są takie jakby mini bugi ułatwiające gry, jak zakładanie postaciom kosze/garnki na głowę i swobodne okradanie ich bez obaw bycia złapanym podczas kradzieży :D

Darmowe rozwinajnie retoryki/łucznictwa itp.

Opublikowano

Nie ma kodów do skyrima na konsole.

Jedynie są takie jakby mini bugi ułatwiające gry, jak zakładanie postaciom kosze/garnki na głowę i swobodne okradanie ich bez obaw bycia złapanym podczas kradzieży :D

Darmowe rozwinajnie retoryki/łucznictwa itp.

Nie odnosi się do tematu, ale mam pytanie. Czy na ps3 jest lepsza/słabsza/taka sama grafa jak na kompie? Zależy mi na odpowiedzi. ! TV 40" kabelek HDMI . :)

19.png

Opublikowano

Na ps3 jest minimalnie gorsza grafika niż na pc na full detalach.

Ale to jest naprawdę niewidoczne, kilka elementow jest może bardziej wyraźne na PC.

Według mnie jakbyś miał wybierać pomiędzy skyrimem na pc i ps3 to bym wziął na PC.

Lepsza grafa, masz grę po Polsku no i słyszałem, że skyrim na ps3 przy dużej ilości savów się długo ładuje a nie ma możliwości ich usunięcia ( Ale to było jak wyszła gra, może już to dodali w jakims pathu )

Opublikowano

Na ps3 jest minimalnie gorsza grafika niż na pc na full detalach.

Ale to jest naprawdę niewidoczne, kilka elementow jest może bardziej wyraźne na PC.

Według mnie jakbyś miał wybierać pomiędzy skyrimem na pc i ps3 to bym wziął na PC.

Lepsza grafa, masz grę po Polsku no i słyszałem, że skyrim na ps3 przy dużej ilości savów się długo ładuje a nie ma możliwości ich usunięcia ( Ale to było jak wyszła gra, może już to dodali w jakims pathu )

Tyle, że mi na kompie skyrim nie pójdzie nawet w low na min rozdzielczości, a ps3 kupuje na święta. :)

19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...