Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Myszka A4Tech XL-740K, za dużo pobiera prądu

StrazaKK122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, parę dni temu kupiłem od kolegi mysz A4Tech X7 XL-740K (używaną) kolega używał mysz przez jakieś 2 lata a że chciał za nią nie dużo pieniędzy a ona mi się podobała i w obecnej chwili nie miałem 100zł na nową postanowiłem ją od niego zakupić. Mysz chodzi u niego na komputerze (posiada on blaszaka ja laptopa). Podczas podłączenia myszy pod port USB przestają funkcjonować wszystkie elementy podłączone pod USB (Mysz, klawiatura, drukarka, podkładka chłodząca, pad od PS3) aż do resetu systemu. Podłączyłem z ciekawości mysz pod PS3 i pokazał się komunikat że po podłączeniu myszy do portu brakuje prądu na zasilenie jej proszę odłączyć pozostałe elementy podłączone do portów USB. Macie jakiś pomysł ?? Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

sam sobie odpowiedziałeś czemu przestaje działać, przy tylu urządzeniach stabilizator ma prawo odłączyć zasilanie by się nie spalić z przeciążenia, to w końcu laptop a nie komputer

kuu hub USB z własnym zasilaniem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

sam sobie odpowiedziałeś czemu przestaje działać, przy tylu urządzeniach stabilizator ma prawo odłączyć zasilanie by się nie spalić z przeciążenia, to w końcu laptop a nie komputer

kuu hub USB z własnym zasilaniem

A jeżeli problem istnieje również po odłączeniu reszty ?

Opublikowano

wymień laptop, myszkę... co wolisz , kup hub aktywny USB z zasilaniem własnym ok 20-40 zł

383f9dd960c7f9b1c33be7e7d91f2893.jpg;)

myszki raczej sam nie naprawisz, nawet wymiana układu zasilania czy to laptopa czy myszki kosztuje tyle co nowa mysz bezprzewodowa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...