Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobic cos takiego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to zeby skopiowac tak jak by caly serwer czyli wszystkie moby questy mapy itemy itp. np. mam serwer Balmora i chce skopiowac wszystkie jego dane tak jak by zrobic kopie dla uzytku wlasnego mozliwe jest cos takiego bo jak zauwazylem to juz na nowym privie doszly mapy z serwerow beta metin PL. Oraz jak mozecie jakis tutek jak zrobic wlasnego Moba lub npc nie zmienianie jego zawartosci tylko wyglad jego.

Opublikowano

Pobierz pliki by Terennzo

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/

Mowie o bazie

Pobierz baze i wgraj na niesmialego a bedzie smigac bez problemow

Tam masz wszystkie itemy, szkrzynki co 10 lvli bodajrze balanti

Aaa i tam jest 250 lvl a nie 99 ale mozesz to zmienic na 99

Opublikowano

Ale jeszcze zależy o jakie rzeczy ci chodzi bo nie wszystko możesz wziąść z clienta.

Pliki PC,PC2 -Zbroje

Pliki item,item2 -Bronie

Pliki icon - ikony itemów

Pliki etc - interfejs

Pliki BMG - Muzyka wybór postaci,serwera

Pliki root - ip serwera porty itd

Pliki Locale_pl - napisy typu zosaniesz połączony z serwerem itd. Ale i także tła logowania,wyboru postaci.

To są takie najczęściej używane/potrzebne pliki :)

Opublikowano

mam jeszcze jedna sprawe bo mam paker rozpakowalem pliki pokazal sie folder z plikami wszystko ok teraz chce zapakowac i lipa nie chce mi spakowac ... udalo mi sie to na pakerze w wypowiedzi wyzej probowalem i tym pakerem z metin2mod i nie idzie ... a i jakis tutek jak zrobic wlasnego npc np. npc ktory wyglaada jak komputer ze sam moge jego wyglad edytowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...