Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy istnieje AFK hacK?

NoLivee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema potrzebuje hacka takiego jak :

No że stoje sb AFK i nie dostaje za to bana jast coś takiego >. ?

albo expbota , speedhacka dajcie linki plz ; )

Opublikowano

Takich hacków nie było, nie ma i nie będzie a ty pieprzony idioto jak masz afczyć to nie graj wogóle bo takie debile jak ty psują przyjemność z gry.

Wyjdź proszę. To forum o cheatach więc jak ci się coś nie podoba to przerzuć się do jakiegoś innego miejsca bo tutaj ci psycha siada robaczku.

Co do tematu. W BoL Studio jest skrypt na anti afk (co kilka sekund porusza twoją postacią o kilka pixeli) i w LoL Notes wbudowana opcja która usuwa leaver bustera i możesz śmiało afczyć.

Opublikowano

@up Hahahah pijawka mówi, że jestem robakiem ;d Tak dla twojego info to ten cały szajs nie działa bo mój kumpel zarobił bana mimo, że miał tego pseudo anty bustera... (dowód poniżej) A nawet gdyby udało się to obejść to i tak zarobisz 9 raportów więc skończy się tym samym. Nie rozumiem tylko jednego, co ty gimbusie zyskujesz na afczeniu? Nic po prostu nic, jesteś tylko zwykłym ścierwem które chce na siebie zwrócić uwagę bo nie ma przyjaciół i kolegów.loleqvh.jpg

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Lol :D taki chacki nie istnieją i nie popieram afk...

dziś na szczęście było w przeciwnej drużynie.

i co to za gra 3vs2 -.- .... i czy jestem po tej stronie teamu czy po tej dla mnie to zła gra.

edit: Dlaczego nie popierają takiego czegoś bo dużo osób pisze mpc to forum o cheatach - to to ja wiem ale coś takiego jak afk z założenia że się pójdzie afk to kures*wo i trzeba je wytępić , cheaty na kasę jak już są boty na exp itd jak widzę olewam koleś wymyślił znalazł cheat i ma i niech sobie ma ale jak ktoś idzie afk ... (nie każdy ma 10lat siedzi przed kompem i ma cały dzień czasu na grę).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@up Hahahah pijawka mówi, że jestem robakiem ;d Tak dla twojego info to ten cały szajs nie działa bo mój kumpel zarobił bana mimo, że miał tego pseudo anty bustera... (dowód poniżej) A nawet gdyby udało się to obejść to i tak zarobisz 9 raportów więc skończy się tym samym. Nie rozumiem tylko jednego, co ty gimbusie zyskujesz na afczeniu? Nic po prostu nic, jesteś tylko zwykłym ścierwem które chce na siebie zwrócić uwagę bo nie ma przyjaciół i kolegów.loleqvh.jpg

15 letni dzieciuch obraża od ścierw i gimbusów, cwaniaczek internetowy

do twojej wiadomości jest to forum o cheatach więc nie rozumiem twojego istnienia tutaj, postępuj tak dalej a już niedługo i ty będziesz pijawką, ale taki nerd jak ty te 800 postów to w 1 dzień wbije.

ucz się tam bo egzaminów nie zdasz.

Opublikowano

@2up

Po 1 odniosę się do tego "do twojej wiadomości jest to forum o cheatach więc nie rozumiem twojego istnienia tutaj" - Czytaj ze zrozumieniem ... Ja nie dojebałem się o to, że ten koleś szuka takiego hacka tylko o to, że afczenie jest dla debili ...

Po 2 "15 letni dzieciuch obraża od ścierw i gimbusów, cwaniaczek internetowy" - No więc skoro jesteś taki maczo i wgl. to czemu ty nie podasz swojego wieku na profilu? dlatego, że masz z 10 latek ;)

i Po 3 "taki nerd jak ty te 800 postów to w 1 dzień wbije" - To zdanie nie znajduje swojego uzasadnienia, jak byś miał mózg to zauważyłbyś antygeniuszu, że na tym forum jestem zarejestrowany od 2 lat. Pozdro ;)

Proszę moda o zamknięcie tego tematu bo twórca chyba już dowiedział się tego co chciał.

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aha.Widzę to wy chyba 1 raz internet dopiero co ogarneliście o.O. ... Czytam was i czytam i się smieje ;-) Co do tego hacka o którego tak prosisz.Istnieje lecz on ma zestaw hacków(czesc platnych 1 dzien tam iles chodzi o premium) Co do tego speed hacka nie ma tam takiego czegos .Program chcecie?Znajdzie na necie ... bo ja czas marnowałem i nie bede 3.osoba wysyłał tego... nazywa się Xz****

Opublikowano

Hahahah exp bot i speed hack? Może jeszcze 1Hit Killer ? Ziomek , idź grać w metina!Jaką przyjemność da Ci posiadanie większego lvlu jeśli bedziesz miał 0 winów przez swoje afki?!

Następnym razem ,proszę POMYŚL ZANIM ZADASZ PYTANIE -,-

@edit

Jednak znalazłem specjalnie dla Ciebie cheata do lola.

Jego funkcje:

Speed Hack

Anty AFK

Damage Hack

LvL Hack (exp-bot)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...