Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierdolcie sie z góry do dołu

Gość Diabełek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co cie napadlo ale widac wyraznie ze masz atak adhd. Sprobuj sie leczyc moze jeszcze nie jest za pozno kto wie.............Ja za brak scana dostalem 20% ostrzezenia a ty za cos takiego dostaniesz chyba bana na ip. Zegnaj

@Down myslalem ze to jest oczywsite dostanie bana na ip to i konto mu usuna bo na co zostawiac xD

Opublikowano

@ posty tego debila

ale to jest cwel jesli go tak mozna nazwac <buhahaha>

ale on mnie rozweselil

@offtop

sry za posta ale nie moglem sie powstrzymac

EXPmIpC.gif

Opublikowano

chłopcze bawisz sie w ŚWIRKA ??

Prosze o zbanowanie gostka .... Czemu?

1. Ordynarnie się odzywa

2. Obraża innych

3. SPAMUJE I ZAŚMIECA FORUM !

EximusXx.gif

Zuloslaw.gif

KozaPL.gif

Opublikowano

pamietasz co spotkalo Świrka??

ja dostalem wtedy hacka i zaczal typ spamowac

i dostalem bana permanentnego

Dziecko zmien tą sygne po mnie śmieszysz

Bye!

Opublikowano

Nie to zeby bylo mi was zal albo cos takiego ale gdybym byl adminem dalbym wam wszystkim bana z gory do dolu za SPAMOWANIE ! wezcie sie ogarnij cie i nie nabijajcie tych smiesznych postow ^^

p.s. wiem ze teraz rowniez spamuje no ale jezeli takim deklom jak wy si enie powie to sami na to napewno nie wpana...

@DOWN

Wg mnie wszyscy jestescie beznadziejnymi przypadkami :] ale coz nic na to sie juz nie poradzi wiem ze wasze mozgi sa za male zeby wogole wpasc na pomysl ze ktos przejal konto diabelka czy ktos z was chociaz chwile pomyslal o czyms takim ? na 99,99% nie ;]

Pozdrowienia dla ludzi z iq termosu

Nie podaję nicków z GMS, EMS.. Ponieważ nie ufam niektórym na mpc ;]

NP. DzinX "-_-

znajac nicki twoich postaci jestem w stanie wniknac do twojego umyslu i je okrasc ^^ Żenada ^^

Opublikowano
Nie to zeby bylo mi was zal albo cos takiego ale gdybym byl adminem dalbym wam wszystkim bana z gory do dolu za SPAMOWANIE ! wezcie sie ogarnij cie i nie nabijajcie tych smiesznych postow ^^

p.s. wiem ze teraz rowniez spamuje no ale jezeli takim deklom jak wy si enie powie to sami na to napewno nie wpana...

ten temat ma około 90% sznas na usunięcie (10%, że zostanie jako taki rozśmieszasz), a my po prostu gadamyo beznadziejnym przypadku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...