Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nie zaliczony pentakill ?

marcin8352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż grałem rankeda na ez'ie i zrobiłem pentakilla normalnie pisało na ekranie PENTAKILL po grze w match history pisało normalnie

(rankedgame) i zboku "Largest Multikill 5" a w ranked stats nie ma pentakilla. Dlaczego ??? koledzy mi nie uwierzyli musiałem im kazac match history sprawdzać ;/

poprzedzając wasze odpowiedzi "Largest Multikill" to najwieksza ilosc osób zabitych naraz czyli doublekill triple quadra i penta a osoby zabite z rzędu to

"Largest Killingspree"

Opublikowano

Moja historia zaczyna sie w 50 min. Mialem 4 trupy i mialem dobic kolesia gdy gangplank wbija swym ulti i zabral fraga... Okazalo sie ze wszyscy nawet przeciwnej pt go oskarzyli o zabranie mi fraga i mial bana na 2 mies. Dzieki tym ktorzy to zrobili...

Opublikowano

A ja miałem dzisiaj taką sytuację, gdy zdobyłem 1 pentakilla ^^ Z tym, że (gram na polskiej wersji) skończyło się na 4 trupach, po czym zabiłem jeszcze dravena i już nie zaliczyło :(

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Nagrywajcie sobie takie gry :) i na youtuba wstawiajcie ^^

Co do teamatu :D pewnie coś wina riotu

Opublikowano

Moja historia zaczyna sie w 50 min. Mialem 4 trupy i mialem dobic kolesia gdy gangplank wbija swym ulti i zabral fraga... Okazalo sie ze wszyscy nawet przeciwnej pt go oskarzyli o zabranie mi fraga i mial bana na 2 mies. Dzieki tym ktorzy to zrobili...

cool story bro

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

cool story bro

Brakuje mi tylko kierowcy autobusu i ludzi klaszczacych ...

Co do głownego wątku tematu. tak jak pisano poczekaj 24 h, a potem jeśli ci tak bardzo jest to potrzebne pisz do supportu-może ciebie nie odeśla na forum

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...