Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Darius czy Rengar?

Helghast8899

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy dariusa sam mam solo top w miarę dobry ale w jungle też daje rade.

Rengar - dostał nerfa i to dużego lecz ludzie jeszcze nim ogarniają i jakoś dają rade ale teraz ciężej.

Darius - Jak na początku ci się uda zdobyć z 2 fragi później można powiedzieć że z górki , no i gilotyna (ulti) gonisz np. 4 z low hp walisz z ulti one zabija się odnawia i tak każdego.

W - Ładne dmg - spowalnia.

E - Przyciąga.

Q - Coś w stylu obszarowego ataku.

Rengar - nie grałem nim prawie w ogóle zaledwie kilka razy na PBE więc ci nic nie napisze , kiedyś to był przesadzony teraz już tak nie jest ale jeżeli lubisz takich coś w stylu assasinów to polecam.

Dariusem - Jak ci dobrze pójdzie na linii to już z górki to samo w jungle.

Ale ja jakoś wole jaxa w jungle lepiej mi nim idzie no ale darek tez dobry.

Tylko nie myśl że darius ci będzie sam gry wygrywał :P chyba że nie masz 30 poziomu jeszcze no ale nawet na 30lvl trafią się trolle :D.

Co do ulti dariusa to jest kozackie bo zabijesz i masz znowu i następny :) a zadaje wystarczająco obrażeń.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Darius to jedne z największych gówn w grze, w early coś tam może zrobić a w late ssie totalnie i tylko ksuje z ulti.

Co do ulti to Cho Gath ma lepsze. A poza tym, Dariusem gra się dla killi, a jakaś pomoc dla drużyny...? Hmm? Totalne zero.

Rengar jest dalej świetnym pickiem na solo topa i junglę, ma genialne ganki i jest dość użyteczny dla teamu.

Niestety ty już dokonałeś zakupu, dlatego piszę ten post dla innych którzy będą chceli kupić ten shit.

Tak wiem, teraz poleci hejt od dzieci, którzy nie umieją się nauczyć grać innymi postaciami, tylko łatwymi OPkami, którzy się cieszą killem, a już ich nie obchodzi to, że są useless dla teamu. No cóż, przeżyję.

Opublikowano

Hejtu nie będzie i darius wcale nie jest useless kto powiedział że musisz nim ks ? ja często kille zostawiam nie biorę all dla siebie jak większość , totalnym zerem nie jest i da się szkody nim zrobić tylko trzeba myśleć , zresztą tak jak każdym championem a rengara co raz łatwiej skontrolować ;) chyba że trafie na mega super gracza wtedy ciężej kiedyś się bałem rengara teraz jak go widzę to olewam :P.

i Darius nie jest OP xD potrafię go kontrolować to wiem kiedy nim grać i co nim robić ;).

a Cho'gath to mój main.

a co do dzieci to tak dużo ich w lolu ;) i były sytuacje że był darius którego wyłączyłem z gry totalnie wyzywał mnie od pedałów itd że gram pedalską skórką tristany po prostu nie zniósł tego że pokonała go mała tristana :P tylko dziwne że ktoś nim na bot poszedł ale to dawno było.

Ja też raz jaxem zepsułem solo top a irelie na linii miałem ... jax to kontra i wiedziałem że to moja wina no i trochę naszego junglera bo prawie nic nie robił a na mnie były ataki co 5 sekund ale dość tego spamu , każdą postacią można grać i wygrywać ;).

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Opublikowano

Dariusa idzie nawet glupim Teemo zkontrować :), wolałbym o wiele bardziej Rengara, który na małym lv już osiąga ciekawe dmg.

Polecam zobaczyć listę counter pick i napisz mi dlaczego łatwo darius kontrolować teemo ;)...

Chyba normalne ... że jak widzisz że będziesz miał teemo na linii to starasz się nie brać dariusa tylko counter picka na niego.

a co do rengara - grałem nim dziś i jednak nie jest taki zły ale i tak cholernie mocny nerf.

i Darius i Rengar dobry zależy gdzie z kim przeciwko komu gracie na jakiej linii itd..

Opublikowano

posiadalem obu tych championow i oddalem rengara (nie lubie grac takim postaciami) za to darius jest op nie dosc ze ma ladne dmg to jeszcze dlugo wytrzymuje

do tego jego ult ktory nie raz ratuje dupsko :P

Opublikowano

rengar jest bardzo słaby po nerfie. Polecam zrobić ci tego remake'a

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Dzięki za opinie, kupiłem Dariusa i gra się nim zajebiście :)

Autor już napisał, że zakupił Dariusa...

/zamykam, ponieważ tworzy się tutaj zbędny spam, pomimo tego, że autor juz zdecydowal.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...