Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z CA

Broker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dziwny problem z Ca a mianowicie gdy odpalam Combata z wielkim trudem wczytuje mi się HackShield

później wczyta się ten Black ..(Coś tam) i dalej nic nie idzie

Wskaźnik myszy ma takie opóźnienia przez ten czas że to bajka jak by mój komputer miał wielkiego laga

a i gdy odpalę Ca to moje CPu dochodzi do 100 % a Ram do 25 %

kiedyś miałem taki problem ale nie pamiętam jak go rozwiązałem.

Prosił bym o wypowiedzi ale nie w stylu Przeinstaluj system bo to nie jest brane pod uwagę.

Wie ktoś czym to może być spowodowane ?

post-579073-0-40183300-1354226001.jpg

GirL_B4SS.png
Opublikowano

Miałem tak samo jak ty 100% CPU 90% cały czas a ramu 12% 25% max od razu znalazłem rozwiązanie nowy system nic więcej muliło mi nawet przy youtube jak odpalałem wszystko mulilo GG nawet ale dopiero jak odpalilem kompa to tak po 3min się to działo.Nowy System i 100% będzie normalnie ponieważ albo jakiś wirus to jest albo już komputer tak zamulony że masakra

Opublikowano

No właśnie wszystko mam to samo co ty. Nawet Combat się nie chce teraz zainstalować.

Ale powiem tak szczerze że jak wirus to jakiś dziwny że go Avast nie wykrył.

a śmieci ja nie mam na Dysku bo to dysk przeznaczony na Combata nic więcej nie ma zainstalowanego.

No ale ok biorę się za Formata zobaczymy co z tego będzie

GirL_B4SS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...