Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie ubijanie spota i ded.

Confreido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam następujący problem.Aktualnie mam 49 lvl woj body berek m3 aura m fms+9 bez kd sr 30, smocza +8 kd def+4 i eq buty wisior 1000pz branza 500 i ebo+7 a i tak mam problem na BO. Dlugo ubijam spota i calego nie dam rady ubic-padam.Staty rozdawal 2sila 1 wit i teraz juz maxuje witala gdyz sila jest na max. Czym to moze byc spowodowane? A moze poprostu kazdy tak ma i sie nie potrzebnie przejmuje? Dodam jeszcze ze expie ze swoim buffem pomoc m. Daje + :)

Opublikowano

Na tym levelu, powinieneś bić już spota... Wydaje mi się, że powinieneś zakupić ebo +9 i okrągłą/pięcio kątna +9, dobrze by też było jak byś włożył KD do FMS'a i skille nie wiem jakie bo napisałeś tylko "m" dobrze by było takie M 6/7.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

musisz miec dobra tarcze i dobry helm zeby to troche jeszcze defa dawalo i koleg up ma racje, lepiej blogo niz pomoc jesli nie dajesz rady wytrzymac

Opublikowano

Podstawa w u bodego:

Buff: pomoc m+ błogo m+

11k hp i duzo defa bez tego nie da rady

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Ludzie... szybciej mu pojdzie expienie na lysych orkach niz wbicie skili m6/m7 i dopiero expienie... ogarnij wiecej defa, moze nno, kd do fmsa, bufka zrob z blogiem, czytaj codziennie aure, nie wlaczaj berka. Bierz tyle ile dasz radę. Zarabiać proponuje na pustyni(metki 45,50,55, bo z 40 raczej slaby drop bd mial). Jak ogarniesz lepsze eq, to załóżmy że bd miał tak z 55 lvl i aure jakoś m4 to możesz iść na metki na sohan.

Opublikowano

Skąd wziąć kasę? Zarobić :-)

Tutaj masz multum sposobów jak się ładnie dorobić proszę :

http://www.mpcforum.pl/topic/751964-tutsposoby-zarobku-na-solarze-s26/

Błogosławieństwo będzie lepsze skoro masz 30% sr FMS'a.

Ebonitki koniecznie +9 daja HP i siłę.

Zakup jeszcze zielone potki to zwiększy szybkość hitów ;)

Opublikowano

Na pewno błogo musisz do M dobić, następnie zakupić ebo +9 i najlepiej jakiegoś żelaka +9.

Może kiedyś będzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...