Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Black ops 2 Zombie trainer 1.4v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię ciekawe i rozbudowany trainer dla zombie , który posiada funkcję forcehoster - który pozwoli nam na wymuszenie host'a (żeby trainer działał w trybie mp zom).

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy hack

-Zaznaczamy funkcję Force Host

-Włączamy grę

-Wchodzimy do lobby

-Używamy interesujących nas funkcji

2nqxj03.png25g59qf.pngb3pqti.pngrbb574.pngaui3o7.png

Downoload:

http://www.mediafire.com/?cpgfhnoc4ccs7n8

Skan:

https://www.virustotal.com/file/9b07689d8337844cb55efd3ce3e9c63dbe8b7cc62dcdb75c533f2f25771ae8f9/analysis/1353841068/

Porady/Uwagi:

Hack wymaga NAT'u otwartego

Opublikowano

@poldi

Nigdy nie "ukradłem" hack'a , nie pisze że to mój , ja tylko go tutaj publikuję i daję wsparcie jak komuś nie działa czy w razie innych pytań :)

Opublikowano

Hack jest aktualny ? masz jakiś komunikat czy coś? ew. jutro lub pojutrze wrzuce na forum parę haczków , w tym kolejny zom trainer , to jego będziesz mógł spróbować

Opublikowano

Ściągnij najnowszy net frame work , vc redist , wyłącz zaporę + anty vira , daj najniższy poziom zabezpieczeń kompa , ściągnij Microsoft C++ 2012 daj najwyższy priorytet dla hack'a włącz wszystko jako administrator

Opublikowano

przetestuje bo i tak ten cod jest jakiś nudny cieszyli się tak ze sprzedaży a na pc gra 20.000 osób ..

pewnie bana mozna zgarnac jak ktos zareportuje ;d bo fajnie tak grać ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy mogłby ktoś wytłumaczyć mi jak niedorozwojowi jak otworzyć NAT? w ruterze Livebox ZTE ZXV10 H202N

bo stawiam że nat mam zamknięte, a ogólnie to po odpaleniu Cheata crashuje BO2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...