Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SQL] SQL injection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś się na SQLi?

Szukam nauczyciela w tych sprawach.

Wykrywanie czy strona jest podatna na SQLi już umiem.

Szukam kogoś kto by mnie w to wtajemniczył bardziej :)

Opublikowano

tez polecam backtracka sam go mam i jest zajebisty do takich zecy :) a potem jak zainstalujesz masz tyle tutow o sql injection itd :) ze ci nauczyciel nie potrzebny

Gość AnonDaro
Opublikowano

Zapomnieliście dodać, że BackTrack jest niebezpieczny i lepiej nie wgrywać go sobie na główny komputer, tylko kupić starego laptopa z allegro za 150zł i działać na Wi-Fi sąsiada. A jeżeli nie to, to po prostu zwykłe skrypty Linuxowe z m.in. YouTube.

Opublikowano

a pomoże mi ktoś działać za pomocą sqlmap czyli sql injection bo nie ogarniam jakich linków trzeba używać ?

Gość AnonDaro
Opublikowano

a pomoże mi ktoś działać za pomocą sqlmap czyli sql injection bo nie ogarniam jakich linków trzeba używać ?

SQLmap? To od razu pierwsze pytanie, znasz się na Pythonie?

Opublikowano

Zapomnieliście dodać, że BackTrack jest niebezpieczny i lepiej nie wgrywać go sobie na główny komputer, tylko kupić starego laptopa z allegro za 150zł i działać na Wi-Fi sąsiada. A jeżeli nie to, to po prostu zwykłe skrypty Linuxowe z m.in. YouTube.

no tak akurat zapomniałem no ale wifi nawet trudno nie jest złamać ja jestem aktualnie na ubuntu i tez polecam
Gość AnonDaro
Opublikowano
Nie dopiero zaczynam z tym wszystkim.

Dlatego na razie pobaw się z BackTrackiem. Jeżeli zaczynasz to nic innego jak po prostu polecić Ci wyszukanie "BackTrack 5 SQL" na YouTube.

Good luck!

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Havij - do analizy i backtrack i mózg - do działania, zieloniuszku xD

Ogólnie rzecz biorąc nie ma pełnego poradnika traktującego o SQL Inj, który

jest aktualny jakoś specjalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...