Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs-Community Minecraft [Dedyk]

Dexter-Szyrley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minecraftser.png

Ze względu na to że poprzedni temat został po częsci usunięty oraz zamknięty przez Opiekuna serwera ktorego wyrzucilismy ze względu na niekompetencję piszę tutaj temat aby przedstawic Wam nasz serwer w sieci Cs-Community:

IP serwera: s100.csrv.pl:14098

Bardzo przepraszamy graczy którzy ucierpieli i ktorzy sie skarzyli na problemy stworzone przez poprzedniego Opiekuna serwera, niestety wszyscy zostalismy

nabrani i oszukani, jego "wiedza i znajomosc pluginow" okazała się nic nie warta, ponad tydzień próbował permissions ustawiać, a nie mówiąc już że nawet prosty plugin

nawet auto save world zostal przez niego zle zainstalowany/skonfigurowany i generowal dziennie kilkanascie tysiecy kopii swiata, dlatego byly cofki za ktore Was bardzo przepraszamy, zostało to naprawione i mam nadzieje że ten błąd nie skresla nas, a was nie zniecheca

Przykładowe screeny z serwera:

4.png

5.png

Na serwerze od ostatnich kilku dni zrobilismy nastepujace rzeczy:

-poprawione Cofki na serwerze

-Zrekrutowalismy wiecej moderatorow ktorzy pilnowac beda porzadku oraz nadawac dzialki

-pozbylismy sie niekompetentnych osob z serwera ktore pogarszaly stan serwera, kazdy kto byl na serwerze to wie o kogo chodzi

-przywrocilismy warp-y ktore pousuwal byly opiekun

-poprawilismy konfiguracje serwera, poniewaz byly opiekun zle go skonfigurowal

-poprawilismy obszar spawn-u

-poprawilismy permissions

-wylaczone zostaly zbedne i nie potrzebne pluginy, poniewaz byly opiekun wgral dwa razy plugin odpowiadajacy za to samo

-poprawiony zostal spamujacy czat

Więcej informacji odnosnie zmian mozna uzyskac pytajac tutaj lub Moderacje na serwerze,

Zrobilismy wielki krok w przód usówając osoby przeszkadzające w rozwoju serwera oraz osoby niekompetentne, graczom obiecujemy ze tym razem bedziemy w odpowiedni sposob dobierac administracje na serwery.

rekrutacja.png

REKRUTACJA:

Prowadzimy rekrutacje na moderatorow na nasz serwer MC,

tylko tym razem przyjmujemy osoby odpowiedzialne, dorosle,

ktore pomoga rozwijac serwer a nie pogarszac jego stan,

jezeli sadzisz ze sie do tego nadajesz, zglos sie do nas na serwerze.

SCREEN SPAWNU/Przejscia na dzialki:

2.png

Ciekawosci na przyszlosc:

-planujemy zwiekszyc ilosc slotow do 40

-planujemy zwiekszyc jakosc serwera poprzez dokupienie/zarezerwowanie dodatkowej pamieci ram i transferu na nasz serwer

-planujemy dodac automatyczne dzialki, jeszcze ich nie ma bo opiekun serwera ktory wczoraj zostal wyrzucony nie potrafil tego zrobic.

-planujemy wgrac plugin ktory bedzie nas informowal kiedy gracz byl ostatnio dostepny na serwerze, dzieki temu bedziemy mogli usunac dzialke dla gracza ktory od 2 miesiecy sie nie pojawi na serwerze, dzieku temu dzialki beda na bierzaco usuwane/dodawane i nowy gracz otrzyma dzialke blisko miasta/spawnu a nie daleko bo dzialki blizsze sa zajete przez graczy ktorzy juz nie wroca.

zombierenderbyhancock45.png

Do Administracji MPC Forum:

Prosimy Administracje o nie usuwanie nadmiaru obrazkow z tematu, chcielismy aby temat wygladal, ladnie schludnie i jakos sie prezentowal, zeby nie byl to nieczytelny tekst zlewajacy sie w jedno.

Również proszę o nie zamykanie tematu poniewaz Cs-Community w tym temacie chce na bierzaco informowac graczy o postepach na serwerze, o rozwijaniu serwera, zmianach w silniku serwera oraz zmianach w konfiguracji, w temacie nie reklamujemy zadnego forum oraz portalu.

Temat nie ma na miejscu obrazania kogokolwiek, tylko pokazuje co sie na serwerze dzieje i jakie zmiany na serwerze nastapily, nie zostal uzyty zaden nick,

wiec uzywajac okreslenia "niekompetentny opiekun serwera" nie lamie tym tematem regulaminu, jest to forma ktorej sie uzywa aby okreslic taka osobe w sposob elokwentny,

jest to forma profesjonalna, nie godzaca nikomu w honor.

sblq47.png

Ps. ze względu że z poprzedniego tematu odnosnie serwera Autor pousuwal całą tresc ze swoich postow i Administracja zamknęła temat, chciałbym przypomnieć że na serwerze trwa konkurs do 23 grudnia, kto zrobi najwiecej reklam naszego serwera moze wygrac konto Steam z paczka Cs Complete, CS Anthology, VIP na serwerze MC, Konto Premium MC zupełnie nowe. Nagradzanych jest 5 pierwszych miejsc. Tutaj jest dowod ze nagrody nie sa fikcyjne, sa jaknajbardziej prawdziwe, tutaj mamy zrzut z ekranu Mojego konta na steam, na screenie widać GIFT-y w postaci paczek gier ktore sa do wygrania:

pre_1353984334__steam.png

Konto premium Minecraft zostaje wykupiony od razu po zakonczeniu konkursu na danych podanych przez zwyciezce.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

H@ Cs-Community

Opublikowano

new3.gif

minecraftre.png

134605579z__glowneinformacje.png

1346003482__de2zjo.gif Sloty: 20

1346003482__de2zjo.gif Rodzaj: Survival + FreeBuild

1346003482__de2zjo.gifIP: s100.csrv.pl:14098

1346003482__de2zjo.gif White-List: Nie

1346003482__de2zjo.gif Premium: Nie

1346003482__de2zjo.gif Nether: Tak

1346003482__de2zjo.gif Zwierzeta: Tak

Ostatnio pozmieniało się co nieco zarówno w samym zamku jak i na spawnie. W zamku powstała biblioteka i 4 portale do Netheru, natomiast przy spawnie powstały 2 sklepy : z alchemią i z surowcami.

Także zapraszam wszystkich na serwer, do wydobywania surowców, budowania domów na działkach, wymieniania się z innymi graczami itemami i ogółem do gry!

Wszystkich zapraszam również do wypowadania się w tym temacie - zarówno tych, którzy już grali na serwerze (niech podzielą się wrażeniami

:) ) jak i tych którzy jeszcze nie grali - niech zagrają i ocenią atmosferę panującą na serwerze. Zapraszam!

Za wypowiedzi dziękujemy.

2012-11-29-21.47.00.png

Przypominam że na forum <cs-community.pl> trwa obecnie konkurs, aż do 23 grudnia. Do wygrania konto Steam oraz Minecraft Premium ;) Zapraszam do reklamowania sieci, która ostatnio bardzo szybko się rozwija i zmienia na lepsze ;)

W ciągu dnia prawie cały czas jest jakieś 3/4 serwera zajęte, także to o czymś świadczy. Mamy też wielu stałych graczy. Mam nadzieję że szybko poszerzycie ich grono

;)

Opublikowano

Pamietajcie ze rekrutacja jest Otwarta !

zombierenderbyhancock45.png

Szukamy osob ktore maja pomysl, plan lub wizje rozwoju serwera,

osoby te powinny byc aktywne na serwerze.

wiecej informacji otrzymacie u Moderatorow na serwerze.

Zapraszamy rowniez do dyskusji na temat serwera, prosimy w temacie nie umieszczac spraw prywatnych ktore dzieja sie miedzy graczami,

uzytkownikami lub administracja, takich rzeczy my nie rozwiazujemy, od tego jest PW.

Czekamy na wasze posty, co poprawic, co dodac itp

Pozdrawiamy.

minecraftser.png

Opublikowano

Mój nick na serwerze Netis

Gram na serwerze już długo (od samego początku) i powiem tak:

Serwer ogarnięty, admin jest na każde zawołanie i nigdy nie lekceważy tak jak moderator. Nie będę się rozpisywał bo to trzeba zobaczyć. Zapraszam bardzo serdecznie bo warto <3

Opublikowano

A teraz o wiarygodności autora oraz serwera. ;)

Mówi on, że nie ogarniałem pluginów ( mogę sie przyznać jedynie do auto-save z którym faktycznie wystąpił błąd ) reszta bez zarzutów ;)

Mówi on również, że gracze nalegali o to żeby mnie wyrzucić oraz o tym że nie ogarniałem ... ;> Tu dowód na to jaka jest prawda ;> ... :

1369660.jpeg

Czyli cała prawda o serwerowni ! Wpuszczają nie licznych (do swojego grona "psiapsiułków" na TS, a to grono głownie decyduje o losach serwerowni) . Są dwulicowi.

Serwer mówisz, że "poprawiłeś", a w rzeczywistości nic nie zrobiłeś ... ;)

Po tym co teraz napisałem popierając dowodami ;) Myślę, że każde Twoje zdanie i "najętych" 17 osób o których wspominałeś mi na PW jest nie wiarygodne ;)

Odradzam szczerze wchodzenie ;)

Opublikowano

Mój nick podczas gry to H4K3R.

Myślę że serwer jest bardzo przyjemny, jest tam bardzo miła i pomocna administracja. Atmosfera podczas gry jest przyjemna. Gracze pomagają sobie nawzajem, targują pomiędzy sobą ogólnie jest ok. Polecam bardzo ten serwer i oczywiście zachęcam do zarejestrowania się na naszym forum www.cs-community.pl. Poznacie tam innych graczy, możecie napisać tam wasze propozycje dotyczące serwera co byście chcieli tam dodać zmienić. = ]

Pozdrawiam H4K3R.

Opublikowano

Dobrze ze napisales, teraz kazdy wie o kim mowa w temacie, co do twojego posta to ci napisalem wszystko na forum i na portalu jakie bledy popelniles, miales szanse je poprawic. Ja nie zamierzam z Toba dyskutowac, ja sie wyrazilem jasno, to co piszesz i robisz to mnie nie interesuje, nie jestes zadnym zagrozeniem dla opinii mojej ani mojej sieci. Nie jestes ani czlonkiem zalogi serwera ani graczem, nie masz dostepu do panelu wiec tez nie wiesz co sie dzieje na serwerze, dlatego przestan tutaj wnosic prywatne sprawy bo tylko sobie opinie psujesz a mi pomagasz reklamowac serwer, takimi glupotami i klotniami ludzie sie interesuja, dzieki temu wchodza na forum, portal i serwer. Po raz kolejny pisze gdybys nie czytal poprzednich postow, temat nie sluzy do wyrazania prywatnych opinni ani opini ludzi spoza srodowiska mojej sieci i serwera, jest to temat dla graczy serwera konkretnego serwera.

minecraftser.png

Przed chwilą wyszedłem z serwera który był 18/20

serdecznie na niego zapraszam poniewaz jest bardzo mila atmosfera

zapraszam rowniez na teamspeak gdzie zazwyczaj gracze siedzac na MC rownoczesnie rozmawiaja ze soba.

Pamiętajcie o konkursie ktory trwa w naszej sieci, do wygrania jest konto Premium MC oraz gifty z grami Counter-Strike.

zasady są proste, robisz reklamy, wklejasz linki na naszym forum, osoba ktora 23 grudnia bedzie miala najwiecej reklam otrzymuje konto Premium MC, 4 nastepne osoby otrzymuja Gifty counter strike:

pre_1353984334__steam.png

Serdecznie zapraszamy na Serwer.

pamietajcie ze trwa rekrutacja na serwer, poszukujemy odpowiedzialnych moderatorow.

Opublikowano

No i serwer pełen.

Proponuję 40 slotów, na forum padła również propozycja gildii. Co myślicie na ten temat?

Zapraszam do wypowiadania się i wzięcia udziału w konkursie na naszym forum ;)

2012-11-30-17.47.22.png

Opublikowano

Tak jak czytałem to, pomysł gildii i rozbudowa serwera na 40 slotów to super sprawa oraz wręcz nieunikniona :) więc za kilka dni wystartujemy z 40 slotami i gildiami :)

H@ker już wbijam na serwer:) trzeba pisać na gg lub wejść na teamspeak3 aby przyspieszyć wejście moderatora, a itak rzadko się zdarza ze nie ma moda na serwerze :)

Opublikowano

Gram, gram i się oderwać nie mogę :O wyłączyłem MC a tu brak miejsca dla mnie serwer 20/20 :D

hahaha...

I jak ja mam pomagać im kiedy nawet miejsca nie chcą mi zrobić xD

Opublikowano

Hmm... może jakieś eventy? :)

Jak to już kiedyś było? Znajdź 4 wieże pobudowane gdzieś na survivalu? :D

Ambitny ewent ... Wezmą sobie minimape strony i znajdą ^__^

Opublikowano

Serwer sprzedany więc nie będę tematu kontynuował. Niedługo rusza nowy MC na dedyku:

Amd Athlon II 4x 3.1Ghz

Ram: 12GB

Dysk: 160GB SSD

Dysk sata: 2 x 500 GB

Dedyk jest wynajęty na własność, więc cała moc i parametry będę tylko na wyłączność dla naszego serwera 65 slotowego.

Na kazdy slot przypadnie po 189Mb pamieci a nie tak jak w przypadku zwyklego hostingu max 100 z czego faktycznie itak wychodzi mniej bo na jednym dedyku upychają serwerow ile wejdzie a po 2-3 tygodniach serwer laguje bo postawionych 200 domkow -.- dlatego pstanowilismy wykupic wlaasny dedyk co daje nam gwarancje ze przy takim sprzecie i przy tylko 65 slotach nie bedzie mowy o lagach, wszystko bedzie chodzilo plynnie. Pozdrawiam

Temat do zamkniecia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...