Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Uridium Wars bot i jak zacząć

Zaklinacz Dusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli jesteś zainteresowany solidnym klanem, który pomoże Ci zaznajomić się z Uridium Wars, to zapraszam do [PLUS] Pluszowy Zakon z firmy EIC:)

A co do bota itd..., to qbot i superbot zbierają podobnie, początkowo radzę wylicytować leonka + wiadomo napędy + stopniowo lf3 i osłonki itd...:)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jeśli jesteś zainteresowany solidnym klanem, który pomoże Ci zaznajomić się z Uridium Wars, to zapraszam do [PLUS] Pluszowy Zakon z firmy EIC:)

A co do bota itd..., to qbot i superbot zbierają podobnie, początkowo radzę wylicytować leonka + wiadomo napędy + stopniowo lf3 i osłonki itd... :)

Ale ja mam konto :) 11 lvl lenov 10 lf-3 4 bo2 1 pp :) 2 alfy 1 beta a dasz linka do Tych botów a i czy można je ukryć do paska tam gdzie ma się zegar na kompie .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Fbot licencja - najlepszy bot.

Kup vege full speed i boc na boxach ile sie da oczywiscie bo2 i drony na start kupuj potem lasery

A MASZ LINKA DO Fbot :) dam + .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Może żeby nie zaczynać nowego tematu napiszę tu - który z darmowych botów zrobi wrota? Najlepiej wszystkie :)

Dołączam się do pytania ponieważ mam 2 alfy i 1 bete moje wypo 10 lf-3 4 bo2 da rade zrobić te wrota??? . <_< :) .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

Na forum jest o tym tutorial:)

Jeśli chcesz dokładnej pomocy, to zapraszam do klanu, na TS obgadamy;d

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jest masa tych hacków. Tylko trzeba chcieć poszukać ;f

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...