Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gracz nie może budować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, ponieważ gracz nie może budować w danym miejscu. Nie ma tam nałożonego żadnego cuboida i co lepsze wcześniej ten sam gracz wybudował sobie w tym miejscu dom. Kłopot zaczął się dopiero dzisiaj. Sprawdzałem skórą czy nie ma tam cuboida i wszystko się zgadza. Czy ktoś miał podobny problem ? Jak to rozwiązać ?

Kocham mame

Opublikowano

Nie skórą tylko siecią, ale to na na marginesie ;D

Dodaj im do permissions tą linijkę :

modifyworld.*

Opublikowano

Nie skórą tylko siecią, ale to na na marginesie ;D

Tak na marginesie się mylisz, ponieważ odkąd weszły pułapki to teraz pod siecią stawia się sznurek dlatego zmieniono na skórę.

Dodaj im do permissions tą linijkę :

modifyworld.*

Od zawsze ta grupa ma tą linikę. Nie mogą budować w obszarze mniej więcej 20x20 i wcześniej mogli budować też w tym miejscu bo wybudował tam jeden gracz część swojego domu. Problem zaczął się dzisiaj, a nic nie robiłem z serwerem. Nie dodawałem pluginów nie edytowałem permission.

Kocham mame

Opublikowano

Musiałeś zmienić ochronę spawnu w server.proporties i dlatego nie mogą i dlatego nie pokazuje, że nie ma cuba ;)

Opublikowano

Musiałeś zmienić ochronę spawnu w server.proporties i dlatego nie mogą i dlatego nie pokazuje, że nie ma cuba ;)

Masz rację. Zapomniałem, że może to być spowodowane tym, ze przenosiłem spawn. Już jest wszystko dobrze, dzięki.

Kocham mame

Opublikowano

Tak na marginesie się mylisz, ponieważ odkąd weszły pułapki to teraz pod siecią stawia się sznurek dlatego zmieniono na skórę.

Od zawsze ta grupa ma tą linikę. Nie mogą budować w obszarze mniej więcej 20x20 i wcześniej mogli budować też w tym miejscu bo wybudował tam jeden gracz część swojego domu. Problem zaczął się dzisiaj, a nic nie robiłem z serwerem. Nie dodawałem pluginów nie edytowałem permission.

\

A gdzie jest permission.Gdzie mam wstawić modyfyworld.*

Gdzie mam wstawić modifyworld*? Nie wiem co to oznacza permissions.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...