Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytane] obejscie launchera?

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanie a mianowicie czy da sie ominac launchera i wlaczyc odrazu ekran logowania? Typ od neta wylaczyl mi internet ale np moge grac na Steam W cs i Normalnie online dlatego chcialbym jakos to obejsc i grac;p

Opublikowano

no dobrze ja ci pomoge( postaram sie przynajmniej) tylko pisz mi problem bo jak narazie to napisales ze grasz online , piszesz na forum bez internetu

DAFUQ

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Mieszkam w domu 2 rodzinnym i moj wujek ma wifi a ja mam smartfona i Korzystam?0

Prosze o pomoc.

Musze ominac ten ekran gdzie jest Play. Chce zeby odrazu wskakiwal ekran logowania.

Opublikowano

Nie da sie tak przykro nam gra łączy się z serwerami LOLA czyli nie ma możliwości grać OFFLINE

Opublikowano

Jemu chodzi o to (sądzę), że chce przejść do logowania, pomijając przycisk play, ponieważ nie wykrywa internetu, a potem już tak (jeżeli dobrze zrozumiałem posty użytkownika)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Nie da się tego ominąć, trzeba by było od razu przez exe wchodzić, ale nie w lol'u.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Spróbuj wpisać po włączeniu launchera thereisnourflevel jednym cięgiem. To niby odblokowywuje przycisk PLAY, ale wątpie czy będziesz mógł się zalogować. (Nie wiem też, czy ta komenda dalej działa ;p)

QmxhY2tXaGl0RTEyMzQ1X19fZXV3X19fMTEyX19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fMTFfX18yX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...