Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LoL fast pls!

Sinerq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kroki jakie robiłem:

1. Otworzyłem folder LoL'a

2. Odpaliłem Lola

Błąd: Przez chwile pojawia się logo Lola jak np przed włączeniem sie meczu a potem lol normalnie się wyłącza.

Co próbowałem robić?:

Zainstalowałem od nowa Java i Adobe..

Uruchamiałem jako administrator lol launchera jak i za równo lol launchera admina....

Najprawdopodobnieszy powód:

Dziś skanowałem komputer darmową wersją programu avast i jeżeli chodzi o sam folder LoL'a wirus(taoretycznie) znajdował się

w tych 2 plikach wymienionych powyżej tzn. lol launcher i launcher admin... obydwie te ikony ważyły 140kb+ (z tego co kojarze)

Według antywirusa był to program zainfekowany więc usuną go więc co zrobiłem? Poprosiłem kolege któremu LoL działa

aby wrzucił mi te 2 pliki w Win rar'a i przesłał ku memu źdiwieniu obydwa te pliki ważyły po 88kb więc ? Proponujcie swoje

rozwiązania ewentualnie jeżeli ktoś miałby lol launchera norm i admina o wadze po 140kb +/- to prosze o wrzucenie gdzieś i

podanie linka z góry dzięki! :)

Opublikowano

Ehh ty kolego nie zrozumiałeś problemu mi sie nie chce okno patchowania nawet włączyć więc o czym my rozmawiamy-.- PS: nie będe reinstalował nie mam 2 dni (tak przy moim necie to 2 dni:)

Opublikowano

Rzadko działa przenoszenie plików z lol'a na drugiego. Hm, może to być faktycznie win'a avasta. Spróbuj poszukać na necie pliku, albo mi wyślij na pw dokładniejsze info to Ci zaradze.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...