Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedochodzące raporty.

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko ;) Chyba wkradł się następny bug. Mianowicie dużo raportów po prostu się nie wysyła. Po prostu wysyłam po 4 raporty na jeden temat (w różnych godzinach) a on dalej stoi (np. z warezem). Spytałem się moderatora (Jeron :D) kiedy ostatnio widział mój raport - o 14:00, gdy od tamtego czasu wysłałem ich jeszcze parę. Coś chyba jest nie halo.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

poprostu ktoś tylko odznacza. Nie wskazuję na nikogo palcem ale sam kontaktowałem się z jednym z gmów aby coś z tym zrobili.

To nie jest 1 i nie ostatni raz więc nie ma się co martwić...

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Ja podsunęłam taką myśl Legendzie z tego względu, że sama dostawałam wiele wiadomości odnośnie nie wykonania raportu. Szukałam zarówno w wykonanych, jak i nowych zgłoszeniach i nigdzie nie mogłam się ich doszukać, a szukałam naprawdę dość długo. Tak, jakby po prostu nie pojawiały się w panelu lub, jakby przycisk zgłoś nie działał.

Edit: Ale są to naprawdę jednorazowe przypadki (ja miałam tylko dwa).

Opublikowano

Poprawcie mnie jeżeli się mylę:

Jakiś mod/gm/admin (nie wiem, nie ważne daję przykład) zaznacza, że ogarnął dany raport i ma jakieś tam punkty/statystyki w Admin logu czy jak to tam się nazywa i szczyci się wysoką pozycją mimo tego, iż gówno robi, tak ?

Opublikowano
Jakiś mod/gm/admin (nie wiem, nie ważne daję przykład) zaznacza, że ogarnął dany raport i ma jakieś tam punkty/statystyki w Admin logu czy jak to tam się nazywa i szczyci się wysoką pozycją mimo tego, iż gówno robi, tak ?

Tak, niektórzy tak niestety robią.

To musi być bug, bo Jeron prócz Ciebie Wredna także nie widział ode mnie raportów niektórych.

Opublikowano

A ja bym usunął Admin Log-a czy jak mu tam bo to tylko zmusza do niezdrowej rywalizacji.

Nie oszukujmy się część społeczności goni za rankingami, a wśród takiej grupy są też Moderatorzy itp.

Tak więc naciągają wszystko, co o tym sądzicie?

Opublikowano
Tak więc naciągają wszystko, co o tym sądzicie?

Czy nie widzisz posta Wrednej? Gdyby tak robili, to raporty byłby by i tak w panelu. A ich tak nie ma, więc tak jakby nikt ich nie wysyłał.

Trudną sytuację mają KidModzi, bo jak mają się teraz starać?

Opublikowano

Czasami wyskoczy błąd forum i dlatego nie dochodzi, jeżeli przez dłuższy okres nie jest wykonany to wyślij jeszcze raz.

Opublikowano

Wysyłałem w różnych godzinach (ok. 10:00, ok. 13:00, ok. 16:00 oraz ok. 19:00). Dopiero ostatni coś dał. Tak samo tutaj wysłałem już dwa raporty o warezie:

http://www.mpcforum.pl/topic/780133-jak-zainstalowac-need-for-speed-most-wanted-2/

http://www.mpcforum.pl/topic/779874-problemassasins-creed-brotherhood/

To już nie pierwszy raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...