Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmorpg'y

0nly0u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym pograc w jakąs MMORPG, gdzie gra dużo polaków(MapleStory) i żeby wciągneła mnie na dłużej jak Maple właśnie...

Co polecacie i dlaczego?

Opublikowano

Runescape. Po 1 baaardzo rozbudowana gra. Mapa jest wielka, w grze są 24 skille, które długo się trenuje. 138 lvli i inne. Konto płatne (members) kosztuje ok. 20 zł (zależy jak płacisz), ale ma tyle możliwości, że to strasznie mało. Po 2 nie musisz jej ściągać. Grasz przez przeglądarkę, program SwiftKit, client RS (parę mb). Potrzebujesz javy. Po 3 Z kolegami mamy konta już parę lat i każdy co jakiś czas wraca do tej gry. Wciąga. Jest dosyć sporo polaków.

Opublikowano
Ja polecam osobiście WoW'a, są serwery gdzie jest dużo polaków oczywiście. Gra potrafi bardzo wciągnąć i trudno od niej potem odejść :)

+ M2 Wiadomo że demo ale polaków tam tyle że hohoho :>..

Poza tym dużo serwów do wyboru

Albo M2 us bardziej rozbudowany niż Pl co 3,4 osoba polak .... (Ale to napewno US)

W ostateczności Tibia... (Powstrzymam się od komentarza)

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Nie graj w metina to mozgojebna gra :) Sam to przerabialem :) A jak juz to od razu chinski priv :P Na globalu nie ma po co...Wysypisko Noobow. Najpierw sami z Cb go zrobia, a potem pobija doswiadczeniem :P

jA Nop

Opublikowano
Nie graj w metina to mozgojebna gra :) Sam to przerabialem :) A jak juz to od razu chinski priv :P Na globalu nie ma po co...Wysypisko Noobow. Najpierw sami z Cb go zrobia, a potem pobija doswiadczeniem :P

racja

Silkroad , KalOnline , Cabal Online ,

lub odpusc sob ie to i zavcznij pykac w cs

sry za bledy ale klawa..

Opublikowano
racja

Silkroad , KalOnline , Cabal Online ,

lub odpusc sob ie to i zavcznij pykac w cs

sry za bledy ale klawa..

Naucz się czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsza gra jest World of Warcaft dobrym servem jest HellGround Pollecam 2k polakow czy wiecej

30364378.png

Gość Mounthains
Opublikowano
Ja polecam osobiście WoW'a, są serwery gdzie jest dużo polaków oczywiście. Gra potrafi bardzo wciągnąć i trudno od niej potem odejść :)

również polecam tą gre ^^

Sunonline jeszcze ^^

Opublikowano

Polecam ci Metina2 (nie polskiego :P ) i Wow'a tak jak Mou i Seoth :D

Metin 2 (jeszcze raz wspomnę nie polski ) - Miła atmosfera fajna muzyczka dopasowana do klimatu... Fajowa święta :lol:

Wow - Nie trzeba tłumaczyć.. Najbardziej dopracowana gra Blizzarda :) Posiada ogromny świat i setki skilli... Bardzo wciąga :D

Opublikowano

WoW,Metin2, Diablo2, SUN Online, 9Dragons i Siklorad

@i jeszcze MU Online i Tibia :D:D::D:D:D

@@a jeśli Metin2 to Us, De albo Korea ja osobiście polecam US i Korea (spox globale)

Opublikowano

http://www.wowstatus.net/menu_list.php

Polecam polski serwer jakiś :P

Grasz poprzez edycje realmlist (notatnikiem) i wpisujecie tam ip serwera :P

• 2 lata później...
Opublikowano

Taką grą która naprawdę potrafi wciągnąć no moim zdaniem jest właśnie dobrym przykładem 4story . Gdyż po prostu potrafi na prawdę na długo wciągnąć , atmosfera jest naprawdę bardzo dobra , wszystko jest tak jak trzeba ; ] . No grałam jakieś hm.. 3-4lata od samego rozpoczęcia gry , od 2009roku . Moim zdaniem gra która naprawdę potrafi zatrzymać przy sobie . Czemu już w nią nie gram ? . Zrobiłam taki mały odpoczynek ; )) . Ale już nie długo ponownie wracam do gry . A jeżeli nie ta gra Cie fascynuje to może to być Archlord także bardzo ciekawa gra . Angielska , ale ciekawa . Pozdrawiam :)

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Metin2 , bardzo wciąga :) Według mnie teraz troszkę na PL'u nie jest tak fajnie jak kiedyś , ale jak PL lub jakiś inny global się znudzi zawsze jest pełno privów.

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...