Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z niektórymi aplikacjami.

Brave.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewien problem, w sprawie którego chciałbym poradzić się was.

Zacznę od początku.

Problem dotyczy wyskakującego błędu przy otwieraniu niektórych apliakcji, programów. Przedstawiam to na poniższym ss'ie:

http://iv.pl/images/45460570266126293006.jpg

Jak widać aplikacja skype mi nie działa. Ten sam komunikat pojawia się gdy chcę zagrać w metina. Podczas patchowania wyskakuje ten błąd. Dzieje się tak, odkąd dałem znajomemu komputer do naprawy, bo usunąłem jakiś plik no i klapa.

Jak myślicie, co może być przyczyną tego problemu ? Czy może to być to, że teraz modem do komputera mam podłączony poprzez Ethernet zamiast USB ?

Ps. Proszę wszystko tłumaczyć mi krok po kroku, bo na komputerach się zbytnio nie znam.

Pozdrawiam.

Opublikowano

TU MACIE ROZWIĄZANIE. NIE CHCIAŁO MI SIĘ TŁUMACZYĆ, BO JESTEM LENIWY. DLA MNIE PODZIAŁAŁO JAK ZŁOTO.

If the Skype icon is displayed in the system tray at the bottom right of the screen, right-click it and select Quit.

Click Start, type "run" and press Enter. (On Windows XP: Click Start and then Run.)

Type "%appdata%\skype" and click OK.

Locate and delete the file shared.xml. The file may be displayed as shared if file extensions are not displayed by default on your computer.

If you cannot find this file:

Click Start, type "run" and press Enter. (On Windows XP: Click Start and then Run.)

Type "control folders" and click OK.

In the View tab, ensure that Show hidden files and folders is enabled.

Repeat the instructions from the beginning.

Restart Skype.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...