Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zainstalować skopiowaną grę...

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Chciałem pograć w LoLa, ale niestety słabe łącze mi to uniemożliwia. Dlatego poszedłem do kolegi zkopiowałem na PenDrive i wgrałem na swój PC. Niestety nei działa. Macie jakieś porady? Oczywiście launcher gry mam :) Takie piracenie to dla mnie nowość więc proszę o pomoc!

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Pojawił się komunikat:

Uruchomienie aplikacji nie powiodło się bo nie można znaleźć pliku... ponowne zainstalowanie powinno rozwiązać problem :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Pewnie jakiegoś pliku nie przeniosło, tak to jest jak się przerzuca, niestety radziłbym Ci to ściągnąć przez noc, bo przerzucanie często kończy się błędami, że brakuje jakiegoś pliku etc.

Opublikowano

Tak jak upy, ściągnij to sobie albo przerzuć jeszcze raz, ja tak samo robiłem (ale od razu działało) bo miałem błąd instalacji z PMB i przerzuciłem z kompa od brata. Jakiś miesiąc temu.

Opublikowano

Jak przerzucałem na laptopa to też miałem ten błąd, musisz znaleźć w google ten plik (nie pamiętam nazwy, masz tam chyba podane), pobrać go i wrzucić do folderu lola i będzie działać.

Opublikowano

Nie da się dać lol'a na usb i na innego komp'a, u każdego zawsze będzie coś tam brakować. Jakiego pilku brakuje?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Heh miałem podobny problem co ja tam pobrałem hmm... Aaaa 1 z tych programów : DirectX , Java , Adobe flash player chyba adobe mi pomógł ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...